Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bana şahsen 139 dan sonra nerde kasıcağım lazım, ama başkalarınada lazım olabileceği düşüncesiyle 0 dan 300 e kdr nerelerde kasılır biliosanız listelerseniz inanın hem bana hemde dier ark.lara yardımcı olursunuz... *Hiç bi sitede bulamadım kafayı yemek üzereyim..[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 shenthul (rogue trainer) söylüyor. kolay gelsin[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hillsbrad Foothills - Durnholde Keep Redridge Mountains - Lake Everstill Ashenvale Forest - Zoram Strand Stonetalon Mountains - Windshear Crag and Associated Mines Wetlands - Murloc Camps Desolace - Sar'theris Strand Badlands - Angor Fortress Swamp of Sorrows - Pool of Tears Searing Gorge - The Slag Pit Tanaris Desert - Lost Rigger Cove Azshara - Bay of Storms Eastern Plaguelands - Tyr's Hand (elite) eskiden bu listeden bakar giderdim , şimdi trainerlar söylüyor sanırım nereye gitmen gerektiğini. ama mekanı kendin bulman lazım galiba[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar