utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben senden Karmaşık bir bilmece olmanı istedim Hani cevabı kolay kolay akla gelmeyen Mutlaka bilmeceyi soranın ağzından duyulanlardan Sense hep Bulmacalardaki en kolay soru oldun Ben senden Asma kilitli bir hatıra defteri olmanı istedim Okumak için çıldırdığı herkesin Anahtarının fellik fellik her tarafta arandığı İçinde çok çok gizli şeyler yazan Sense hep Her köşe başında satılan Ucuz şehir rehberlerinden oldun Nereye nasıl varılacağı içinde açık seçik yazılı olan Ben senden Kaçan olmanı istedim biraz olsun Biraz da ben kovalamak istedim Sense hep Ebe olmayı seçtin Ben senden Aşk istedim Patlamaya hazır bir volkan ol istedim Sen bana sönmüş yanardağlar gibi geldin İşte sevgilim Bu yüzden kısacık oldu seninle aşkımız...[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu arada şiir bnm özdemir asaf'ın değil:)[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 çok güzel olmuş hakkatten çok güzel ifade etmişsin bazı duyguları.kim istemezki senin yazdığın gibi olmasını[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Guzel yazmissin misscloudy. Su an icinde bulundugum durumu ne de guzel ifade ediyor. Aslinda istedigim, butun sorunlarimin cevabi olan kisi hic de uzagimda olmamasina ragmen. Daha kac ay gececek boyle kimbilir, ne zaman yapabilecegim secimimi bilmiyorum. Cok guzel yazmissin.[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar