d3nois Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yau smdi güsel pati arklarım benm velet bi kuzenim var hatta suan yanımda ve su oyuna baslamıs ama her zamanki gibi ilk 5 saniyesinde takılmıs bulunmaktadr. cözmem için on saattir "deniz apla bitir artık hadi hadi!!"seklinde kafamın etini yiyo...baya bi ilerledim ama yk takıldım biyerde..eger yardım edcek biri varsa allah razı ossun yohsa elimdn bi kaza cıkabilir.. http://www.miniclip.com/chasm/chasm.htm
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 deniz abla? Tamam nerde takılmıştınız?Ben yardımcı olayım :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eheh fistan :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
d3nois Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sn bi basla bitireblrsn ne ala:p..
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bide denisikinden sonra benimki ile ilgilenin :D bitmiyor uo denen zııkkım.. [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 02 Haziran 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi vana kolu gibi kol var merdivenlerden cıktım orda napcaz :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende beceremedim orayı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende geçtimde orda hayvan gibi kanyon var napıcan bakalım orda eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 3 tane vana kapatttım heryeri su bastı[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
d3nois Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :D ilkönce ordaki ipi atcn sora karsıa gec..daa sora ordakilerle uğrascn..pff
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 açılın ben doktorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 acayip çözdüm oyunu heryere gidebiliyorum ama vaktim yok okula gitcemdenizciim. büt'ler başladıda eheh hadi kolay gelsin herkese.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi kaliteli oyunlar yapıyorlar artık , ama flash oyunlardan hazzetmem. keza duvara basınca neden hala o tarafa gidiyor anlamış değilim. duvar lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 miniclip buble trouble oynayin arkadaslar. cok haz aldigim bir oyundur :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi mesajları niye siliyosunuz .) keşke ss alsaydım pls[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 vanayi actiktan sonra. en sagdaki camdan cikiyorsun ...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sonrda orda bi yol var su ylu. bide saga giden tunel var tunele giriosun[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dumduz gittikten sonra bi merdiven ve ters yone akan boru var. orada merdivenden y ukar icikiosun. 3 tane vana var. soldakini kapa diger ikisi acik kalsin su akmaya basliyor[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yukari ciktiginda ordaki ipi asagi sarkitiyorsun. sonra bastaki acik ortadaki acik sondaki acik bir hal aliyor. sonra assagi iniyorsun. iple[!] yukari cikip ortayi kapiyip sol tarafi aciyorsun. sonra bosalan yerde alta inen bir kapi gorucen gir ordan.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ama burdan sonra gidecegin yerde bi kapi daha acicaksin kafana su bosaliyor. o yuzden sagdaki vanayida kapa. ben denemeden sana soluyorum su an. deneme yanilma ynai.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eed ise yaradi. sadece soldaki vana acik olucak. ona gore...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
d3nois Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hevesini kırmak gibi olmasın ama orayıda geçtm ztn:)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 son iki tane vana li yerdemi kaldin.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Öne çıkan mesajlar