Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi alsam bu oyunu

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

hehu ha birde tr içindede satılıyormuş bimeks te sık sorulan sorularda diyor ama orda 50 milyonmuş bunlar ek paketleri barındırıyor mu acaba barındırmıyorsa ek paketler türkiyede satılıyormu hepsi kaça gider acaba?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

şu an wow oynuyorum. swg ilk çıktığı zamanlar oynamıştım pek tutunamamıştım oyunda. ne kadar star wars sevgim olsada bazı şeyler hoşuma gitmemişti. içimde kaldı o günden beri bi wookie scout yapmak. bimeks te varsa belki alırım ^^
değer diyoruz dimi hepimiz :P ( beni gaza getircek iki laf edin yeter ) wow u bırakıp gelmeye değer mi yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 01 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
hehu ha birde tr içindede satılıyormuş bimeks te sık sorulan sorularda diyor ama orda 50 milyonmuş bunlar ek paketleri barındırıyor mu acaba barındırmıyorsa ek paketler türkiyede satılıyormu hepsi kaça gider acaba?
oraya an empire divided 50ytl yazmıştım dikkat edersen. expansionlar yok yani. the total experience pakedi henüz türkiye'ye gelmedi, internetten sipariş verebilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 01 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
şu an wow oynuyorum. swg ilk çıktığı zamanlar oynamıştım pek tutunamamıştım oyunda. ne kadar star wars sevgim olsada bazı şeyler hoşuma gitmemişti. içimde kaldı o günden beri bi wookie scout yapmak. bimeks te varsa belki alırım ^^
değer diyoruz dimi hepimiz :P ( beni gaza getircek iki laf edin yeter ) wow u bırakıp gelmeye değer mi yani ?

gaza getircek bir soz soylemekden ziyada EP3 ü izle istersen direk oyuna basliyasi geliyor insanin :)
yada imp. march dinle yada bilemedin twilek hatunlara bak bilmem daha ne diye bilirimki bak suda olur
xieon:Dark side of the force is a pathwat through many abilities some consider to be unnatural.
ermynorac: Is it posible to learn this abilities?
xieon: Not from WoW
Sosyal ağlarda paylaş

herşey çok hoş sağolunda bu oyunun videoları yok mu trailerlari yada mr. bomb sizin açtıgınız topicteki trailer adresine tıklıyorum olmuyor site açılıyor ortada birşey çıkmıyor bende malesef[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım oyunun resmi sitesindeki (starwarsgalaxies.station.sony.com) trailer'lardan bahsediyosun, quicktime player gerekli onlar için. demek ki sıkça sorulan sorular başlığında linkini verdiğim jump to lightspeed videosunu da açamamanın nedeni quicktime player'ının olmamasıymış[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj MrBomb tarafından 02 Haziran 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...