Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 alsam bu oyunu ek paketleriyle hepsiyle birlikte ne kadar tutar hepsi ve hangi siteye güvenebilirim türkiyede satilir mi?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 swg total experience hepsini içinde içiriyor ben e-bay den 20 euro'ya aldım posta fiyatı ile birlikte[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 20 euro yani kaç ytl yapar vede oraya kredi kartı ile hangi bilgileri vermek lazımdır ne kadar sürede geliyor?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 34ytl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tabi paypal account u açtırmalısın önce (e-bay accountu açtıktan sora tabi) sonra starwarsgalaxies the total experience diye search ediceksin alacaksın felan filan.. www.e-bay.co.uk[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paypal account filan nasıl paralı mı açılıyor ne kadar sürede açılır çünkü 34 ytl çok ucuz gerçekten bir gariplik var bu işte[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paralı felansa o paypal olan birinin kullansın banada vercek sopar yoksa :D sipris sevabına valla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yokya beleş acc açion add a credit card dion sora paşa paşa kullanıyosun[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok sağol gwindon biz bulldog ile başlamayı düşünüyordukta başlayacağız sanırım teşekkürler[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehem..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hehu ha birde tr içindede satılıyormuş bimeks te sık sorulan sorularda diyor ama orda 50 milyonmuş bunlar ek paketleri barındırıyor mu acaba barındırmıyorsa ek paketler türkiyede satılıyormu hepsi kaça gider acaba?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şu an wow oynuyorum. swg ilk çıktığı zamanlar oynamıştım pek tutunamamıştım oyunda. ne kadar star wars sevgim olsada bazı şeyler hoşuma gitmemişti. içimde kaldı o günden beri bi wookie scout yapmak. bimeks te varsa belki alırım ^^ değer diyoruz dimi hepimiz :P ( beni gaza getircek iki laf edin yeter ) wow u bırakıp gelmeye değer mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oyunun videosunu hicbir yerde bulamiyorumki nasil birsey wow a mi benziyor oynanis tarzi bilmiyorum hic malesef bisi diyemiyeceğim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Grom_Hellscream, 01 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: hehu ha birde tr içindede satılıyormuş bimeks te sık sorulan sorularda diyor ama orda 50 milyonmuş bunlar ek paketleri barındırıyor mu acaba barındırmıyorsa ek paketler türkiyede satılıyormu hepsi kaça gider acaba? oraya an empire divided 50ytl yazmıştım dikkat edersen. expansionlar yok yani. the total experience pakedi henüz türkiye'ye gelmedi, internetten sipariş verebilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: ermynorac, 01 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: şu an wow oynuyorum. swg ilk çıktığı zamanlar oynamıştım pek tutunamamıştım oyunda. ne kadar star wars sevgim olsada bazı şeyler hoşuma gitmemişti. içimde kaldı o günden beri bi wookie scout yapmak. bimeks te varsa belki alırım ^^ değer diyoruz dimi hepimiz :P ( beni gaza getircek iki laf edin yeter ) wow u bırakıp gelmeye değer mi yani ? gaza getircek bir soz soylemekden ziyada EP3 ü izle istersen direk oyuna basliyasi geliyor insanin :) yada imp. march dinle yada bilemedin twilek hatunlara bak bilmem daha ne diye bilirimki bak suda olur xieon:Dark side of the force is a pathwat through many abilities some consider to be unnatural. ermynorac: Is it posible to learn this abilities? xieon: Not from WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 herşey çok hoş sağolunda bu oyunun videoları yok mu trailerlari yada mr. bomb sizin açtıgınız topicteki trailer adresine tıklıyorum olmuyor site açılıyor ortada birşey çıkmıyor bende malesef[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmm, hemen ilgileniyorum, düzgün linki bulmaya çalışıcam[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/movies.jsp http://www.starwarsgalaxiesonline.com/content/starwarsgalaxies-movies.php bu linkte oyunun giriş demosu var, baya etkileyicidir, tavsiye ederim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ilginiz için teşekkür ederim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu movielerden ilkini izledimde diğerlerini izleyemiyorum neler gerekli acaba[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanırım oyunun resmi sitesindeki (starwarsgalaxies.station.sony.com) trailer'lardan bahsediyosun, quicktime player gerekli onlar için. demek ki sıkça sorulan sorular başlığında linkini verdiğim jump to lightspeed videosunu da açamamanın nedeni quicktime player'ının olmamasıymış[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 02 Haziran 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar