Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet yazın babamdan söz aldım bir hayvanı alması için herşey iyiydi köpek alıyorumdum ancak birazcık pürüzler çıktı sizce hayvan olarak ne seçmeliyim kediler nasıldır ırkları vs. yardımcı olursanız...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bence ufak bi hayvan al. Ne bilim köpekler çok güzel çok yakişikli hayvanlar ama büyükler be abi. Bide ankarada zor sana. Kedi beslemek daha kolay.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Saka kusum vardı15 yasında babamın sigarasından zehirlenip olmustu:-([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şöle küçük şirin kukır (nasıl yazılıo bilmiom) cins bi köpek al adınıda cookie koy ne şiirn olur :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 köpek alabilirsem kesin köpek alırım bu kesin.. ama işte babam pff :( ankde zor olur tabe yazlıkta bakıcam diye alıorm ztn.. kedi hmm babamda oyle dedi peki tırmalarsa yada nankor cıkarsa birde snrm en iyi cins iran kedisi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaos_Chorous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bukalemun alsana ? acaip farklı bi hayvan . sevimli olduğu pek söylenemez ama ...[hline] don't know a reason to live... god , kill me... All alone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kopek bahceli ev hayvani, bahceniz yoksa kopek alma, hem size iskence hemde hayvana. Kedi hakkinda yorum yapamicam :) Bence papagan al. Kopuk hayvanlar, insani gulduruyor hemde bakimi kedi-kopek e gore nispeten daha kolay...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 papağanmı hmm aslında kuş olabilir tabi ancak ısırır kaçar vs. yani fena diilde papağan fiyatıda önemli tabiki köpekten aşağı değil snrm..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 iguana beslemeyi düşünmedim değil ama şirin bişi değilki abi[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 asla bizimkiler sürüngen istemiyor bende tabiki.. ıyyk :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Papagani kucukken alirsan, egittikten sonra baya bi insancil oluyorlar. Isiran papagan gormedim ben sahsen, hem ehlilestirmesi kolay hayvanlar, fiyatlarini bilmiyorum ama...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kuşlarda harika hayvanlar tabiki hmm.. kuşum var papağan alırsam sorun çıkabilir snrm kıskançlık fln?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: orc_lord, 17 June 2003 23:17 tarihinde demiş ki: asla bizimkiler sürüngen istemiyor bende tabiki.. ıyyk :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* bende muhabbet kuşu var 8-9 senedir yaşıo ölümsüz galiba[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Abi bizde papagan var tavsiye etmiyorum. Götürmesi büyük dert. Lenduha gibi kafesi var hiçbiryere götüremiyorsun. Hani aslan inine sigmazmis birde kicina kabak baglarmis muhabbeti oluyor.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 onların ömürleri snrm 10-13 sene iyi bakarsan.. bende yavru iken aldım sonra ilgilenemedim yobazlaştı ancak hala akıllı ve iyibir kuş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ehe hayvanat bahcesi gibi evi var adamin :) Mevcut kus muhabbet kusuysa papagani gordukten sonra hayata kusebilir, sizede kusebilir.:) Nazik hayvanlar, uzulunce hastalanip oluyorlar. Ama ben yinede papagan alirdim, belki iyi gecinirler? :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yok yok yer bizimkini... :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bizim alt katta çok güzel kukır var ama sevdirmio kendini bana nedense :P ve feci akıllı köpek[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 vallahi ne diyeyim bulldog snrm onlar daha bir akıllı :-p pekinez snrm şunlar;[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 orc_lord çıkmıo resim yaw[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yabancı siteya ondan snrm.. türk sitesine bakıım :) :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 heheheh cok sirin bisi bu bea :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bilmemki :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hahaha çok sevimli ve saf tipi var :D ama yavru kukır ı hiç bişye değişmem aşmış bi olay o :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kukır dediğin şu kahverengi olanlarmıydı hmm.. kediler arasından beğendiklerimi göstereyim.. tonkinese şu yukardaki yukardaki amarican bobtail hmm.. yukardaki ise Colourpoint British Shorthair yukaradaki ise siyam :) tekir şu üstteki :) yukardıkai ise iran kedisi diğer adıyla persian.. valla siz hangisini seçerdiniz :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar