Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pek bilmediğim kullanmadığım bi dil ama şu anda elimdeki tek araç. basit bir program yazmam lazım çözmye uğraşıyorum. webBrowser1.Url = textBox1.text; şeklind bir eşitleme yapmama izin vermiyor. Dahası olay button1.click içine yazılmış durumda .. yani run time error da diil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hata mesajini versen daha hos olurdu ama tahminim url in string olmamasi, yani sen webBrowser1.Url e bir string veriyosun, ama o string degil. webBrowser1 in ne objesi oldugunu soolersen sana yardimci olabilirim, ya da hata mesajini verirsen, ama su anda sooleyebilecegim tek sey webBrowser1. yazip ctrl + space e basip url i degistirmeni saglayacak, ve string isteyen bir method bulman. not: Volfi C# i seviyo ^^[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 webBrowser1.Url == textBox1.text; su sekilde degistirip denermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 muhtemelen veri tiplerinde sorun cikariyor,studio in dondurdugu hatayi buraya yazarsan yardimci olabilirim(z)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Anason == sadece testler için kullanılıyo C# da yani if de falan veriyi oraya atama da = kullanıyosun[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 asp.net çok kısa bir süre kullandım. c#'ın mantığını düşününce webbrowser'ın altında Url diye bir class vardır. onun içinde de text diye bir property vardır. ona atama yapmak gerekir. webbrowser1.Url.Text = textbox1.Text şeklinde olabilir. Not: yukarıdaki bilgi tamamen tahmin üzerine kuruludur. uzman kontrolü olmadan denemeyin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ewt sorun data typ'tan kaynaklanıyor.Bu bir string System.Uri değil şeklinde bi mesaj alıyorum. Sonradan web1.navigate(textbox1.text, System.Uri) gibi bişeyle yaptım diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. eve gidince bakıp yazarım tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ((System.Uri)textBox.Text) da kullanabilirsin eger casting e izin veriyorsa yoksa dedigin gibi bi methodu vardir[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben bu dili döverim >:| şunu kabul etmiyodu şimdi de böyle yazmazsam kabul etmiyor. webBrowser1.Navigate(textBox1.Text); birde form1_load olayına textBox1.Text = AppForm.ActiveForm.Size.Width; türden dolayı gibi bişey yazmama izin vermiyor. ama zaten bunların ikiside integer ve başlangıç değerleri var. null gibi bişeyde dönmüyor yani. Error 1 Cannot implicitly convert type 'int' to 'string' textBox1.Text = (int)AppForm.ActiveForm.Size.Width; textBox1.Text = (string)AppForm.ActiveForm.Size.Width; gibi bişeyde yaptırmıo... grr uyuz oldum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 .ToString() int i = 3; Console.WriteLine( i.ToString() ); hayat kurtarır. ek: AppForm.ActiveForm.Size.Width.ToString() olacak eşitliğin sağ tarafı. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 02 Haziran 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Zopik, 02 Haziran 2005 03:13 tarihinde demiş ki: ben bu dili döverim >:| şunu kabul etmiyodu şimdi de böyle yazmazsam kabul etmiyor. webBrowser1.Navigate(textBox1.Text); tamam burada bir sorun yok sanirim?nasil olmasini istiyordun ki? said: birde form1_load olayına textBox1.Text = AppForm.ActiveForm.Size.Width; türden dolayı gibi bişey yazmama izin vermiyor. ama zaten bunların ikiside integer ve başlangıç değerleri var. null gibi bişeyde dönmüyor yani. form1_load,dikkat et,o esnada halen active form initialize edilmemistir(muhtemelen). said: Error 1 Cannot implicitly convert type 'int' to 'string' textBox1.Text = (int)AppForm.ActiveForm.Size.Width; textBox1.Text = (string)AppForm.ActiveForm.Size.Width; appform un hangi namespace icinde yeraldigini soylersen daha da bi yardimci olabilirim.ondan da otesi,eger ise yaramiyorsa herzaman Convert.Toxxxx fonksiyonlarini kullanabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 appform win app oluşturduğunda ilk önüne gelen form zaten. adını değiştirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Zopik, 02 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: appform win app oluşturduğunda ilk önüne gelen form zaten. adını değiştirdim sadece. senin appform.activeform diye eristigin sey yanlis hatirlamiyorsam MDI child nesneler icin kullanilan bir propertydir. onun yerine kullanman gereken yontem "this" ile baslayanlardir,yani soyle olacakti : textBox1.Text=this.Size.Width.ToString(); boxing de kullanamazsin orada,ard arda dallanarak acilan tipler,yontemler vs lerde boxing kullanilamaz(yanlis hatirlamiyorsam yine)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende bu şekilde sorunsuz çalışıyor webBrowser1.Navigate(textBox1.text); bu şekilde sorunsuz çalıştı google da bir çok örnek uygulama var c#.net webbrowser yazdığında [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Haziran 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar