KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkdaşlar söleye söleye dilimizde tüy bitti!!! Gereksiz topicler açmayın(japkoda english patchi sormak,satılık eşya,mal.vb....2 tane aynı topic açamk gibi)!!!!!!(aslında bu topicte gereksiz şu an ama kendimi tutamadım=)) Ayrıca buna rağmen gereksiz topic açan insanlar yanlız ban deil bütün foruma saygısızlık yapmaktadırlar.... Lütfen daha duyarlı olmak dileyiyle!!! (fatihkaraca_kardeşimiz_bu_konuyu_kitlliyiverde_kimse_yorum_yapmasın!!!)
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 allah için gereksiz topicleri sevmiyomuşsun... bide gereksiz postları sevmesen napıcan allah bilir. [Bu mesaj HasMez tarafından 02 Haziran 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bugüne kdr varmı benim gereksiz topiğim_? LoL!!!!!!
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gereksiz topic yokta siftahı yaptın zaten. ama bol bol gereksiz postun var[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tabe tabe senin gibi gereksiz değilim!!! yorum yapıyorum ama yorumlarımın hiç biri ztn olumsuz ve gereksiz deil=) lolsun!!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: KoRn3RoTh, 02 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: lolsun!! o ne lan?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
yazik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o yeni haberin yok mu?! xD ilahi sende lolsun
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahahahahha olm bu adam beni harbi geberticek gülmekten lolsun nedir yaa... adamın her postu ayrı macera[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Öne çıkan mesajlar