sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paticiğin açılışını taximde içerek kutlayalım mı?? Cumartesi günü...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 içmeye yer arıyor gördüm sizi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İçmek için bahane arıyosun gibi?? Bunu şerefine ben 1 bira açıyorum şimdi...(Sanki farklı bişey yaptım)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok sosyal gördüm seni sheref? http://forum.paticik.com/view.php?id=121004[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İki hafta ertelense? Bi suru kisinin final zamanı öss zamanı vs vs. Hatta en iyisi öss sonrası olmaz mı herkes icin. Hatta net cafe organizasyonu ile birlestirip icip sonra net kafede sabahlayalım ya da tersi (oha).[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet finaller üst üste ve öss var ama bi baskıdan kurtuluş olarak değerlendirilebilir :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben biramı açtım içiyorum... beni kötü şeylere yönlendiriyor bu paticik sanki.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu aktivite olayını bi düşünün[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Head Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 cuma günü olabilir. keza alexi'de kalacağım , o yüzden nonstop.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Cuma olursa bende gelirim... ama Umur b@b gelmezse gelmem.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tmm o zaman cuma yapalım bişiler hani ben her halukarda biyerlerde içiyor olacağım ama maksat beraber olalım..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 para bulursam bende gelirim[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Haziran 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cuma finallere çalışıyor ya da kızla görcem kendimi HAHAHA[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bir sefer de şu paticik ahalisi yararlı bir aktivite yapsın bre.. tiyatroya falan gidin, ne biliyim toplanıp kütüphane basın, kitap okuyun.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Prawler, 02 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: cuma finallere çalışıyor ya da kızla görcem kendimi HAHAHA işte beklenen , işte serdar ^^[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben dün arkadaşlarla maçka parkında kutladım.(hoş nedenimiz hazırlığın son günü olmasıydı:D ama araya paticiğide sıkıştırayım dedim) hala başım ağrıyo. elimize ne geçerse içtik. zuahahah[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paticik pagan bir community.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar