Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime Satis Noktasi ?

SorroW

Öne çıkan mesajlar

said:
othinn, 29 Mayıs 2005 13:37 tarihinde demiş ki:tılsım sanatçılar sokağında.

kadıköyde, bahariye caddesinden girilen (aşağıdan da girilir aslında9 sanatkarlar sokağı mı, snatçılar sokağı mı ne var, ordadır tılsım. böle tabelası falan olmayan bir dükkan, camında tılsım yazan a4 kağıt vardır sadece. bazen açıktır bazen değil. deneyin şansınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tılsım a ısın dustuyse yandın yazıcıoglunda bır PS2 oyunu hem adam gıbı baskılı kagıtlı magıtlı 7 mılyonken bu adamdan duz cekme PS2 DVD yı 11 mılyondan asaga alamassın o derece fıyat fark edıo
en guzelı ya kendın ındırıcen sabredıp yada takas yoluna gıdıcen[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

divx formatlı arıyorsan ve sağlam bi arşivi olan bi dükkan istiyorsan Tılsıma git(bahariyede mavi jeansin yanında sanatkarlar sokağı var gir ordan uğur dersanesine doğru yürü sağ tarafında kalıcak küçük bi dükkan sanırım yanındada telefon satan bi dükkan var)[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 30 Mayıs 2005 07:38 tarihinde demiş ki:
Tılsım a ısın dustuyse yandın yazıcıoglunda bır PS2 oyunu hem adam gıbı baskılı kagıtlı magıtlı 7 mılyonken bu adamdan duz cekme PS2 DVD yı 11 mılyondan asaga alamassın o derece fıyat fark edıo
en guzelı ya kendın ındırıcen sabredıp yada takas yoluna gıdıcen

yaaa pardon kimseyi savunmak veya suclamak gibi bi niyetim yok ama..Unutmamak gerekirki tlsim da ansalon da birer isyeridir...yazicioglundaki gibi firindan ekmek cikarir gibi cd cikarmiyolar *surumden kazanmak blablabla* 2 dukkaninda kalitesi ortada. Sen gidip yazicioglundan cikan bozuk cd ni degistirmeye kalktiginda cekecegin sorunla bu 2 dukkanda olusabilecek bi sorun arasinda daglar kadar fark var :)[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Sosyal ağlarda paylaş

yazıcıoglundan bahseden yokkı bır tek yazıcıoglumu var bu pıyasada yukarda yazıcıoglu demısım orayı duzelttım say herhangı bır yer farzet onu

adam 1 mılyonluk DVD ye 20dk da oyun cekıyor 11 mılyonu cebe atıyor 10 mılyon vergısız havadan kazanc oyunuda ınternetten cekıyor ayrıca ve bayada bır musterısı var ıkı dukkanında
ben kucukyalıda oturuyorum bostancı sabıt pazardan veya bızım bılgısayarcıdan alıyorum oyunlarımı hem adamlar tanıdık 7 mılyona yenı 0 oyunları cıllop ambalajda satın alıyorum hemde sorun cıktıgı an sanıyesınde degıstırıyorum bazen kendılerı hedıye edıolar bazen buyuk ındırım yapıyorlar vs

normalde ps2 oyunları kagıtlarıyla fılan 3.5 mılyondu en son toptancıda ondan alıp 7-8 cıvarı satıyor yazıcıoglu oysa tılsımın toptancısı olmamasına ve tek malıyetı bos DVD olmasına ragmen 11 mılyona satması resmen kazık kım ne derse desın
parayı sokaktan toplamıyoruz kım ucuz fıyata kalıtelı hızmet verıyorsa ondan alır tuketıcı ve begenmedıgınıde elestırır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

[Bu mesaj Viktor tarafından 31 Mayıs 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sokaktan toplamioruz parayi diosun vergisiz satio diosun..iyi guzel diyosunda kopya oyun aliosun be guzel kardesim :) bence bi bunu sorgulaman lazim once :P[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 31 Mayıs 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kopya oyun alsamda adam bana fıs kesmek zorunda yoksa develtın cebıne 5 kurus gıtmez
ayrıca buyrun bostancı tarafına butun oyunlar ordada bulunuyor bulunmıyanlar ıse ınternetten 2 gunde sıp dıye ınıyor
bendede var DVD wrıter ve ıstıyene DVD malıyetıne dagıtıyorum burda mılelt oyun oynasın dıye kı elımde hayvan gıbı RPG arsıvı var (hem PS hem PS2 hemde PC)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

anime arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

2000.cd 100dvd anime arşivim mevcut.

[email protected][signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

evet kender'de mükemmel bir arşiv bulunmakta düşündüğün bir anime ya da seri varsa onunla görüşmeni öneririm. dersler sebebi ile sadece bir parti cd alabilmiştim ama dersler bittiği için tekrar başlayacağım ondan anime almaya...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi netten birilerini bulup onlardan bos cd , dvd karşılıgı almak olur

cunku tılsım ,ansalon yada yazıcıoglundaki adamlar kar amaclı sattıkları icin cd yi tam doldurmuyorlar normalde cd ye 25 dk den 3 bolum sıgarken adamlar 2 bolum atıyor sana masraf cıkıyor buyuk serilerde acayıp bir kazık yiyor insan (ki ben yedim lodoss war da)

ama netten buldugun kişiyle pazarlık fılan yap adam zip ler rar lar yani yapar biseyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar anime isteyene ben de elimden geldiğince 1000küsür cdlik arşiv ile yardımcı olabilirim.Dvd ya da cd ye çekim olabilir.Elimdekiler iyi kalitedir.ben kendim izleyemediğimi millete de izlettirmem kalite kuşkunuz olmasın.Naruto full arayan arkadaşa da anadolu yakasında isen yardımcı olayım.Ama illahi ben de para çok dükkandan alıcam diyorsan Tılsım, kadiköy sanatçılar sokağında.Genelde öğleyin ya da öğleden sonra açar ona göre git.

[Bu mesaj Calier tarafından 02 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...