SorroW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaslar uzun zamandir sormak istiyordum acaba istanbulda her tarz anime satin alabilecegim bir satis noktasi bilyor musunuz yada satan suan narutonun butun bolumlerini ariyorum yardimci olabilicek varmi ?[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kadıköyde tılsım ve ansalon var. ansalon rexx in oralarda final dergisi dersanesinin sokağından(bahariye caddesinden bi aşağı sokak) tılsım sanatçılar sokağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ansalon'da Naruto yok sanırsam. Tılsım'ı bilmiyorum. Tılsım'a yol tarifi yapar mısınız ?[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: othinn, 29 Mayıs 2005 13:37 tarihinde demiş ki:tılsım sanatçılar sokağında. kadıköyde, bahariye caddesinden girilen (aşağıdan da girilir aslında9 sanatkarlar sokağı mı, snatçılar sokağı mı ne var, ordadır tılsım. böle tabelası falan olmayan bir dükkan, camında tılsım yazan a4 kağıt vardır sadece. bazen açıktır bazen değil. deneyin şansınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tılsım a ısın dustuyse yandın yazıcıoglunda bır PS2 oyunu hem adam gıbı baskılı kagıtlı magıtlı 7 mılyonken bu adamdan duz cekme PS2 DVD yı 11 mılyondan asaga alamassın o derece fıyat fark edıo en guzelı ya kendın ındırıcen sabredıp yada takas yoluna gıdıcen[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 divx formatlı arıyorsan ve sağlam bi arşivi olan bi dükkan istiyorsan Tılsıma git(bahariyede mavi jeansin yanında sanatkarlar sokağı var gir ordan uğur dersanesine doğru yürü sağ tarafında kalıcak küçük bi dükkan sanırım yanındada telefon satan bi dükkan var)[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Viktor, 30 Mayıs 2005 07:38 tarihinde demiş ki: Tılsım a ısın dustuyse yandın yazıcıoglunda bır PS2 oyunu hem adam gıbı baskılı kagıtlı magıtlı 7 mılyonken bu adamdan duz cekme PS2 DVD yı 11 mılyondan asaga alamassın o derece fıyat fark edıo en guzelı ya kendın ındırıcen sabredıp yada takas yoluna gıdıcen yaaa pardon kimseyi savunmak veya suclamak gibi bi niyetim yok ama..Unutmamak gerekirki tlsim da ansalon da birer isyeridir...yazicioglundaki gibi firindan ekmek cikarir gibi cd cikarmiyolar *surumden kazanmak blablabla* 2 dukkaninda kalitesi ortada. Sen gidip yazicioglundan cikan bozuk cd ni degistirmeye kalktiginda cekecegin sorunla bu 2 dukkanda olusabilecek bi sorun arasinda daglar kadar fark var :)[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yazıcıoglundan bahseden yokkı bır tek yazıcıoglumu var bu pıyasada yukarda yazıcıoglu demısım orayı duzelttım say herhangı bır yer farzet onu adam 1 mılyonluk DVD ye 20dk da oyun cekıyor 11 mılyonu cebe atıyor 10 mılyon vergısız havadan kazanc oyunuda ınternetten cekıyor ayrıca ve bayada bır musterısı var ıkı dukkanında ben kucukyalıda oturuyorum bostancı sabıt pazardan veya bızım bılgısayarcıdan alıyorum oyunlarımı hem adamlar tanıdık 7 mılyona yenı 0 oyunları cıllop ambalajda satın alıyorum hemde sorun cıktıgı an sanıyesınde degıstırıyorum bazen kendılerı hedıye edıolar bazen buyuk ındırım yapıyorlar vs normalde ps2 oyunları kagıtlarıyla fılan 3.5 mılyondu en son toptancıda ondan alıp 7-8 cıvarı satıyor yazıcıoglu oysa tılsımın toptancısı olmamasına ve tek malıyetı bos DVD olmasına ragmen 11 mılyona satması resmen kazık kım ne derse desın parayı sokaktan toplamıyoruz kım ucuz fıyata kalıtelı hızmet verıyorsa ondan alır tuketıcı ve begenmedıgınıde elestırır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 31 Mayıs 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Double atmısım omrumde ılk defa :) [Bu mesaj Viktor tarafından 31 Mayıs 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bende satarım zilyon tane anime var:)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tılsım da bulduğunuz japon anime rpg vb ps2 oyunlarını yazıcıdaki denyolardan da bulup alabiliyorsanız helal size ne diyim. [Bu mesaj othinn tarafından 31 Mayıs 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya sokaktan toplamioruz parayi diosun vergisiz satio diosun..iyi guzel diyosunda kopya oyun aliosun be guzel kardesim :) bence bi bunu sorgulaman lazim once :P[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 31 Mayıs 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kopya oyun alsamda adam bana fıs kesmek zorunda yoksa develtın cebıne 5 kurus gıtmez ayrıca buyrun bostancı tarafına butun oyunlar ordada bulunuyor bulunmıyanlar ıse ınternetten 2 gunde sıp dıye ınıyor bendede var DVD wrıter ve ıstıyene DVD malıyetıne dagıtıyorum burda mılelt oyun oynasın dıye kı elımde hayvan gıbı RPG arsıvı var (hem PS hem PS2 hemde PC)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 anime arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. 2000.cd 100dvd anime arşivim mevcut. [email protected][signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet kender'de mükemmel bir arşiv bulunmakta düşündüğün bir anime ya da seri varsa onunla görüşmeni öneririm. dersler sebebi ile sadece bir parti cd alabilmiştim ama dersler bittiği için tekrar başlayacağım ondan anime almaya...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 en iyisi netten birilerini bulup onlardan bos cd , dvd karşılıgı almak olur cunku tılsım ,ansalon yada yazıcıoglundaki adamlar kar amaclı sattıkları icin cd yi tam doldurmuyorlar normalde cd ye 25 dk den 3 bolum sıgarken adamlar 2 bolum atıyor sana masraf cıkıyor buyuk serilerde acayıp bir kazık yiyor insan (ki ben yedim lodoss war da) ama netten buldugun kişiyle pazarlık fılan yap adam zip ler rar lar yani yapar biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben CD veya DVD karsılıgında cekerım valla ıstıyene bıde ıs oglene kalır bı yarım ekemk tavuk doner ısterım valla :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkadaşlar anime isteyene ben de elimden geldiğince 1000küsür cdlik arşiv ile yardımcı olabilirim.Dvd ya da cd ye çekim olabilir.Elimdekiler iyi kalitedir.ben kendim izleyemediğimi millete de izlettirmem kalite kuşkunuz olmasın.Naruto full arayan arkadaşa da anadolu yakasında isen yardımcı olayım.Ama illahi ben de para çok dükkandan alıcam diyorsan Tılsım, kadiköy sanatçılar sokağında.Genelde öğleyin ya da öğleden sonra açar ona göre git. [Bu mesaj Calier tarafından 02 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar