LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hemen ilk sorumu patlatıyım(bu arada balonlara aldırmayın şifremi ve kullanıcı adımı unutmuşum) phaselerden şunları alıyorum melee speed,acc,def ve ranged def. bunların yanına ne aliim sizce????[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bugun Itibariyle Phase1'e Girdik. Sana Tavsiyem Melee Def Melee Speed Ve Melee Acc Al Yanina Ranged Deff Mutlaka Al Digerine Ranged Speed Ve Acc Alabilirsin Jedi Olunca Ranged Bi Skill Padawanken Mutlaka Birak BH'lere Karsi Ranged Speed ve Acc Cok Ise Yariyo Benim Suanki Tempim Ole Bh Geldimi Rifle Ile MUCK :) Kisaca Melee Def Ranged Def Melee Speed Melee Acc Ranged Speed - Veya Presure /yanlis yazdim galiba :) luck'in yanindaki kutu Ranged Acc - Veya Luck[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ama ben meleeyim:D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben jedi olucaksan dedim sana ranged işine yarar :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Force sensitive skillerden önemli olanlar melee speed,melee acc,melee defdir gerisinin hiç bir önemi yok benim fs skiller soyle ranged acc,melee speed ,melee acc,melee def,vehicle control,survival[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dogru vehicle controlde onemli :) Benim Survival unlock yapmadigim icin ranged speed aldim mesela ben yarin questini yapip biricem alicam onuda master reflex yapicam ranged tam kasilmamisti ztn silicem onuda sonra ver elini old man :P gidelim michealli kesmeye[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yeni sistemde npcler az para düşürmüyo luck da baya işe yarıyo yani. ranged acc ve speed force alacaksan isine yarar rengec acc isine yararda speedi bilmiyorum..[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bazilari ranged saber trow icin ise yariyo diyosan yok ole bisi bilginiz olsun... :D ( CRS yok ole bisi dedi o yuzden )[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Force powers de 4444 ve master de General ranged acc. var ondan ranged acc işe yarıyodur heralde ama speedi bilmiyom force speed bonusu bile yok.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eclipse phase 1 e girdimi yav? göremedim forumda[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Eğer sadece saber kullanacaksanız melee accuracy ve melee speed yeterli ama master power olup choke yapicam diyorsanız ranged accuracy ve ranged speed almanız gerekiyor. Force saldırıları ranged accuracy ve ranged speed kullanıyor.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben su ana kadar Combat prowess 0044 (melee acc ve speed) ve Reflex 0100(melee def.) aldim. vehicle cont. un faydasi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 force saldirilari ranged acc veya ranged speed kullanmiyor force acc force speed kullaniyor bu arada bir Dark JK (Frsacilir acilmaz :P ) olarak sana tavsiyem melee def melee speed ranged def yanina luck ve assembly kesnilikle al dierinide vech control al [Bu mesaj GrandFather tarafından 01 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu arda swgye geri dondum benimle birlikte bi ton player swgye geri dondu ve yeni baslayanlarda gonul verdi hadi hayirli olsun her turlu herkeze Eclipsede yardim etmeye hazirim...[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ -- Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim* Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 vech control ne ise yaryo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 saber throw melee attack say?l?r, karsi tarafta melee def le karsilik verir ona. vehicle control coptur, pub9 dai bi halta yarar diye aldiydik bos cikti.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: GrandFather, 01 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: force saldirilari ranged acc veya ranged speed kullanmiyor force acc force speed kullaniyor Bende ranged accuracy ve novice power var. Karakter özellikleri sayfasında force accuracy 32 yazıyor. Detaylı gösterime bastığım zaman 20 + 12 yazıyor. Yani ranged accuracy fazından aldığım +12 accuracy'i kullanıyor. Ayrıca songoki nin cu ile ilgili rehberlerini de inceleyebilirsiniz.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar