Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

phaseler

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

Bugun Itibariyle Phase1'e Girdik. Sana Tavsiyem Melee Def Melee Speed Ve Melee Acc Al Yanina Ranged Deff Mutlaka Al Digerine Ranged Speed Ve Acc Alabilirsin Jedi Olunca Ranged Bi Skill Padawanken Mutlaka Birak BH'lere Karsi Ranged Speed ve Acc Cok Ise Yariyo Benim Suanki Tempim Ole Bh Geldimi Rifle Ile MUCK :) Kisaca

Melee Def
Ranged Def
Melee Speed
Melee Acc
Ranged Speed - Veya Presure /yanlis yazdim galiba :) luck'in yanindaki kutu
Ranged Acc - Veya Luck[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

Force sensitive skillerden önemli olanlar melee speed,melee acc,melee defdir gerisinin hiç bir önemi yok benim fs skiller soyle ranged acc,melee speed ,melee acc,melee def,vehicle control,survival[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

dogru vehicle controlde onemli :) Benim Survival unlock yapmadigim icin ranged speed aldim mesela ben yarin questini yapip biricem alicam onuda master reflex yapicam ranged tam kasilmamisti ztn silicem onuda sonra ver elini old man :P gidelim michealli kesmeye[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Sosyal ağlarda paylaş

bazilari ranged saber trow icin ise yariyo diyosan yok ole bisi bilginiz olsun... :D ( CRS yok ole bisi dedi o yuzden )[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer sadece saber kullanacaksanız melee accuracy ve melee speed yeterli ama master power olup choke yapicam diyorsanız ranged accuracy ve ranged speed almanız gerekiyor. Force saldırıları ranged accuracy ve ranged speed kullanıyor.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

force saldirilari ranged acc veya ranged speed kullanmiyor force acc force speed kullaniyor bu arada bir Dark JK (Frsacilir acilmaz :P ) olarak sana tavsiyem melee def melee speed ranged def yanina luck ve assembly kesnilikle al dierinide vech control al

[Bu mesaj GrandFather tarafından 01 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arda swgye geri dondum benimle birlikte bi ton player swgye geri dondu ve yeni baslayanlarda gonul verdi hadi hayirli olsun her turlu herkeze Eclipsede yardim etmeye hazirim...[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ --
Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle
Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin
WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim*
Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GrandFather, 01 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
force saldirilari ranged acc veya ranged speed kullanmiyor force acc force speed kullaniyor

Bende ranged accuracy ve novice power var. Karakter özellikleri sayfasında force accuracy 32 yazıyor. Detaylı gösterime bastığım zaman 20 + 12 yazıyor. Yani ranged accuracy fazından aldığım +12 accuracy'i kullanıyor. Ayrıca songoki nin cu ile ilgili rehberlerini de inceleyebilirsiniz.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...