Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am nothing.

Dynun

Öne çıkan mesajlar

herkes sebep olarak össyi göstermiş ama arkadaş össye o kadar takmış değilim diyor. aslında ben de aynı durumdayım, belki de pek çok insan aynı durumda, fakat ruh halini dışarı yansıtmıyor.
benim merak ettiğim; ne tür müzik dinlersin, tvde hangi programları izlersin? içindeki stresi, bunalımı atmak için ne yaparsın? derdini anlayacağını düşündüğün bir dostuna içini açmayı, aklındakileri söylemeyi düşündün mü? veya geçmişte yaşadığın kötü anıları veya ailenin sana gösterdiği sert tepkileri mi düşünüyorsun? çünkü bu stresin, bunalımın aşk acısıyla, össyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
ama inan bana. içini açabileceğin en azından yanında olduğun zaman kendini iyi hissettiğin bir dostuna, sakin, kimsenin olmadığı bir ortamda içini aç, aklına ne gelirse hiç düşünmeden söyle.
içmek acıları, stresi bir süre unutturur, sonuçta yine aklından çıkmaz, düşünürsün. onun için anlatmak en güzeli. vicdan azabı derler ya. öyle birşey işte. rahatlıyorsun.
gecenin ikisinde arkadaşımla salıncaklarda sallanırken geleceğimizi, geçmişimizi, şimdiki halimizi konuştuğumuzu hatırlarım. güzel duygu yani.
ve özellikle şunu belirteyim. hiçbir zaman "en bktan hayatı ben yaşıyorum, en kötüsünü ben çekiyorum" gibi şeyler düşünme. hayatını daha da kötü hale getirirsin.
bu arada dinlediğin müzik, izlediğin tv programları konusunda ciddiyim. cevaplarını bekliyorum[signature][hline]ozzystalker
"uoscriptz"
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. müzik, nightwish flan dinliorum almora dinliyorum. senfonik metal hoşuma gidio almora özellikle. tv programı olarak düzenli avrupa yakası izlerim :) sonra Cnbc-e deki komedi ve polisiye dizileri çok seviorum ztn.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

ne biliyim, "öss geldi daha da kötü oldum" demiş arkadaş, sonra da "össyi o kadar takmıyorum". çok içten geldi yazısı. ben de uzun uzun yazdım :)
moralini, sinirini bozacak şeyler neler? paranoyak, pesimist, nihilist, narsist, optimist gibi terimlerden sana en yakını hangisi?
aslında foruma yazılamayacak birçok şey olabilir aklında. bu yüzden tek söyleyebileceğim yakın bir dostuna içini aç, aklında ne var ne yok anlat :|[signature][hline]ozzystalker
"uoscriptz"
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşının çok geç bir yaş olduğunu düşünme öncelikle hiç arkadaşım, eğer üstün zekalı bir dahi değilsen 8 yaşında piano çalan mozart gibi 18 yaşında herhangi bir özel alanın yeteneğinin ilginin olmaması çok da anormal değil, daha ne günler var önünde, elbet çıkar bir şeyler. ha bu demek değil ki pasif bi şekilde yan gel yat otur, bekle olayların ve olguların sana gelmesini. ama gelmeyince de panik yapma, bol bol kitap oku film izle eğer hiç bir işin yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

okulum yatılı okuldu. ders saatleri de çok uzundu. 4 yıl boyunca tabiri caizse biraz ot gibi yaşadım. şimdi de öss ye kadar kendim için planlar yapamıyorun zaten. össden sonra allah kerim..

ilgi alanı konusuna gelince. belki haklısın, belki değilsin. çünkü çevremdeki bazı yaşıtlarımı görünce hiç de dediğin gibi gelmiyor. saol.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 31 Mayıs 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
ya xaer in kusuruna bakmayın adamın yeterince sorunları var herhalde o yüzden böle umursuzca cevaplar verio.. iyi diil kendisi şu aralar.. o yüzden sakin..

KENDİ ADINA KONUŞ LAN

kim geliyosa gelsin üstüme I can handle it d00d k3nk pls[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Xaer, ne kadar gerizekali bir tipsin sen ya?
İnsanı deli ediyorsun, birşey yazmadığım halde sadece okudum. Ne kadar "elit" takılma çaban var?

Eğer chat odasında falan olsak sana seri şekilde küfür ederdim.
Seni gibi tipler olduğu sürece çok kişinin canı yanar.

Lamer herif, s*ktir git başka bölümlere takıl.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com

[Bu mesaj -Aeris- tarafından 01 Haziran 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavageGarden, 01 Haziran 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Xaer, ne kadar gerizekali bir tipsin sen ya?
İnsanı deli ediyorsun, birşey yazmadığım halde sadece okudum. Ne kadar "elit" takılma çaban var?

Eğer chat odasında falan olsak sana seri şekilde küfür ederdim.
Seni gibi tipler olduğu sürece çok kişinin canı yanar.

Lamer herif, s*ktir git başka bölümlere takıl.

şikayet butonuna az önce basmış bulunuyorum. şu bir anlık sinirinden sonra attığın msjının bedelini ödiceksin..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...