Zopik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 basit ve baştan savma işler geliyor şu sıralar fakat ben yapmak istemiyorum bu kadar özensiz oldukları için. bir şekilde hataları bulup müşteriye söylemezsem içim rahat etmiyor ve müşteri de olsun o kadar önemli değil dediğinde gidin başkasına yaptırın diyesim geliyor. paraya ihtiyacım var hemde oldukça fazla evet ama paradan başka hiç birşey getirmeyecek işler bunlar .. ne referans olarak kullanabilirim ne de imzamı atabilirim. yüreğim kaldırmaz altına adımı yazmaya ... zaman kaybı gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne iş yapıosun ki ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kod yazıyorum. bir anlamda web development diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açıl bize abijim..bütün hakkıdnakileri yaz...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heh içinde hatun olmayınca sarmadı galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kolay işler kolay paradır, zor işler alınteri dolu paradır. kolay işler ile kazandığın para zor işler kadar zevk vermesede para paradır. napalyon gibi düşün, para para para... yada bana gönder ben yaparım baştan savma web sitelerini... paylaşırız parasını, kendi imzamıda atarım istersen :D gerçi babam 18 yaşımdan beri, sakın biyere imzanı atma alırlar herşeyimizi diyo :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar