Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: okyay67, 01 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: zamanında 7 kıtaya türkler birleştiği için hükmetmiş. 3 kıta degilmiydi o ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hadi kizilderilileri ve troyalilari anladik da penguenler de mi turk yahu? 7 kita nedir lol[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Way, 01 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki: .turklerle bisi yapilmayacagini anlayali yillar oluyoen basit ornegi daha gecen gun instance bisi cikti ona da lazim bana da dedim bak benim lvl im yuksek cikarsa ben aliyim bi daha buralara gelmiyim sen daha cok girersin dedim yok olmaz dedi hemen roll aldi hayrini gorsun ama bunu yapsa yapsa bi turk yapar bunu yabanci bi arkadasla konustum bizim guild de bole seyler olmaz diyo hadi bakalim cik isin icinden.. seninkide tam sivri zekalıkmıs, kim olsa zar atar, adam itemini bulmusken neden almasın, sen bir daha girmeyim diyosan aynı seyi adamda diyordur, ordan itemini alma fırsatı varken neden bir daha gelsin.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş [Bu mesaj faki tarafından 02 Haziran 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarsarelturcoo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gereken yapılır... bı sure sonra eski dostlarla buyuk bi camia oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İşte dananın kuyruğu burada kopuyor sonuçta bu işi ciddiye alıyosan bir hiyerarşi olmalı bence yani tabiiki yüksek lvlli adam almalı çünkü onun daha çok ihtiyacı var ve guild içinde belki onun alması daha faydalı olacak yani bu biraz da ben değilde biz diye düşünmemekten kaynaklanıyor..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Taskiranus, 02 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki: İşte dananın kuyruğu burada kopuyor sonuçta bu işi ciddiye alıyosan bir hiyerarşi olmalı bence yani tabiiki yüksek lvlli adam almalı çünkü onun daha çok ihtiyacı var ve guild içinde belki onun alması daha faydalı olacak yani bu biraz da ben değilde biz diye düşünmemekten kaynaklanıyor.. orası öle elbetde, ben kendi guildimiz için söyleyeyim kendi çapımızda yaptımız instanclerin bir çoğunda yanlıs lootlama ve kaza sonucu bir çok item ziyan oldu ama hiç bir tartısma yasamadık kazadır olur, 2-3 kisi lazım oldugu zaman bir item, zar atıldı digerlerinede aynı item çıkana kadar tekrar yapılır vs.. ama olaya lvl im yüksek bana gelsin muhabbeti oldukca ters geliyor, zarda kaybedersen aynı ekible tekrar girer yaparsın, olması gereknde budur bence[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Birde üslup olayıda çok önemli bence ben bu konudan çok rahatsız oluyorum.Mesela daha 2 dk. önce tanıştığınız adam size lan/oğlum gibi laflar söylüyor ya da ne biliyim online olan bi kişi Slm lan millet diyebiliyor.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar