Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet arkadaşlar sonunda dijital kamera alıp, kitaplarımın fotoğrafını çekebildim. Buyruun http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?act=Attach&type=post&id=2091 isteyen baksın çünkü 1.1 mb ne yazık ki. Biraz sürebilir yani. Aslında 4 yeni kitap daha geldi. Hepsi birlikte gene çekip koyacağım. ( yeni kitaplar Complete Adventurer, Complete Arcane, Serpent Kingdoms ve Lost Empires of Faerun[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 24 Mayıs 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mathias tarafından 24 Mayıs 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ve borbag onların hepsini beleş bir şekilde pdf olarak edindi... bir-iki sıfat koyacam buraya gelip dövecek diye korkuyorum[signature][hline]Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 asterix korsika'da :D bende okumuştuım onu :)
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Whitewolf kitabı goremedim burda? Ya da ben korum? Whitewolfsuz bi treasure chest olmamalı hemen eksiklerini kapatalım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hepsini okudun mu?! Hehe bende sadece DM's Guide var[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?!
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 woooaaw diyorum başka yorum yapamicam. iyi koleksiyon.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Saendul, 24 Mayıs 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Whitewolf kitabı goremedim burda? Ya da ben korum? Whitewolfsuz bi treasure chest olmamalı hemen eksiklerini kapatalım =) whitewolf kitabı göremezsin, çünkü: 1) mathias salak.(bunu demek için neden arıyordum güzel oldu:)) 2) WOD kitapları galiba satılmıyor. en azından Akmarda falan bulamadım ben uyuz oldum (sonra pdfleri geldi). 3) kitapların neredeyse hepsi amazon.com dan gelme. bunun konumuzla alakası var mı? yok. neden? amazonda zaten WOD satıyolarmış. kendi kendini göt eden insan modeli... 4) mathias Wodla ilgilenmiyor. D&dci o. tabii wodcu olsaydı aamzon.com daha bir zengin olurdu orası kesin:) 5) pdf ve çıktı rullaz[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj Borbag tarafından 27 Mayıs 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Saendul, 24 Mayıs 2005 22:00 tarihinde demiş ki: 5) pdf ve çıktı rullaz +1 :D[signature][hline]"did you see my butt??"
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 +fotokopi rulazz[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?!
zopiks Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Complete warrior baş aşşağı duruyor galiba. :)
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bi dakka ben oyle bisi demedim hatta pdfnin hicbi zaman elle tutulup okunacak kitabın hissini vermeyecegini dusunuyorum ondan bi yanlıs olmasın =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sonra tabi Borbag gibi kişiler benle şöyle diyaloglara girebiliyorlar ; -Abi ya bir şey soracam -Ne oldu ? -Ya sende Exp. Psionics Handbook var mı ? -Yok onu almamıştım. Çok kasamadın psionic falan.. o yüzden yeni kitabı daha söylemedim. Niye ne oldu ? - Yaa pdf olarak var bilgisayarda ama abi oku oku gözler mikildi. Bilgisayarda olmuyor yaaav. -NIHAHAHA PATLASIN O ZAMAN CANIM ( bu yalan tabi :) ) yani sonuçta kitap gibisi yok arkadaş.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 pdf ve çıktı rullaz memlekette her türlü derde çözüm var(tabi kabul etmek lazım mathias ın hazinesinin göz sağlığıma çok olumlu etkileri var:D)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Çıktı en iyisi tabii ama kaliteli ve ucuz bi yer bulmak lazım yoksa masrafı kacabiliyo bi yerlere =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 helal olsun baba ne diyim bende edinmek isterim hepsini normal olarak(pdf olarak deil) ama ne yazıkki ekonomi diyorum başka bişi demiyorum[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Biryerden yığınla para bulamdığım sürece *!PDF rulaz*[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Öne çıkan mesajlar