shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Helal Şu Türkiyede İndianayi tutan biri buldum Formasini aldinmi ? Ben Jermaine ve Reggie nin formalarini aldim Amazondan :P Amazondan mı? Amazon Türkiye'ye giysi yollamıyo ki[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ayne bende bi karl malone beğenmiştim ama adresi tanımayınca dumur olmuştum ama almanyada fln akraba varsa o adresi verir öyle alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben bakmadım gönderiyomu diye fiyatı görünce direk kapamak zorunda kaldıgım icin :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gönderiyo douwantit.com ile fakat güzel bir giriyor parası[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: shapshal, 27 Şubat 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: swswsw, 16 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Helal Şu Türkiyede İndianayi tutan biri buldum Formasini aldinmi ? Ben Jermaine ve Reggie nin formalarini aldim Amazondan :P Amazondan mı? Amazon Türkiye'ye giysi yollamıyo ki O zaman turkiyeye gönderdigimi söyledimmi?Almanyada yasiyordum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İndianamiz yarifinala kadar çikti sadece sezon başindan veri 17 maç 12 kişilik kadro ile oynadi NBAda böyle bir başari yok Ama yilin koçlük ödülünü Sunsa vermeleri çok büyük kalleşlikdir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla ya Rick Carlisle bu kadroyla daha ne yapsın ?!?! Doğu finalimi oynasın yuh yanı , gittik playoffa çıktık, bostonu eledik detroitten 2 maç aldık (şampiyondan) , hemde Joneal ve Tinsley sakat sakat oynamalarına rağmen... Seneye Miller gibi bi SG draft edebilirsek Şampiyonuz istisnasız...[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Rick Carlisle'in onunde egiliyorum... kesinlikle nba'de en saygi duydugum koc oldu bu sene[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar