Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hepsini ben yaptım hepsini çalabiliyorum istediğiniiz alabilirsiniz çalıp kullanabilirsiniz ama © bende :D unutmayın bunu :) 1. Sarki 2. Sarki 3. Sarki 4. Sarki 5. Sarki 6. Sarki 7. Sarki 8. Sarki Buda çok sevdiğim introlu bi şarkı Sum 41 ın son albümündeki introya ve girişe cok benzio ehae ordan etkilenerek yaptım herhald ;D 15 20 dakkada falan yaptım Intro + Sarki Buda size özel eheh Bonus Track ;D (edit: Save as , Farkli kaydet yapın dl etmezse) [signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Guitar Pro'yla mı yaptın ? Güzel olmuş yine de =].[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet Guitar pro ile yaptım ama hepsini ilk önce kendim çalıyorum sonra gitar proya atıyorum 4. sarkı tam hardcore öneririm :)[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Güzel olmuşlar ben beğendim.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sana kaset yapcam aferim :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi tane de benden soundtrack tadında.Midi yapınca biraz mal oldu =) http://rapidshare.de/files/2115392/tear.mid.html edit: biraz daha kalitelisi http://rapidshare.de/files/2115557/tear_son.mp3.html (bunu tavsiye ederim) 2 side guitarpro mahsülü =) [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 01 Haziran 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 teşekkürler yorumlar için yeni albümüm gelio fln ;P bonus track indiren oldumu? dinleyen? bonus track i sezercik yaptım ehe[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Öne çıkan mesajlar