cherokee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Benim donwloaderda mı bi sorun vardır bilmiyorum ama donwload rateler bi türlü sabitlenmiyo. Örneğin bir an 12 , bir an 24, bir an 2 oluyo falan ve buda benim patchi çekmemi inanılmaz yavaşlatıyo.Bu olay herkeste böyle mi? Bide acaba downloader çalışırken cancel desem sonra modemin firewallı kapatıp tekrar denesem downloader aynı yerden mi indirmeye başlar yoksa sıfırdan mı ? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet bendede bu sekilde downloadlar dert etme yani =) biraz uzun sursede iniyor patchler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu arada cancel dersen kaldıgı yerden download eder bişi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Teşekkürler aydınlattığınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 reca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar