Normand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bana archery macrosu ve actoll ındırcegım lınk verırmısınız bılıom yasak ama jap da sabaaha kdar bırakıcamda bı yardım edın[signature][hline]_Jack William_
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 japkoda hemen ban yersşin öteki gün bak ben amcro ile akstım ban yedim bidaha denedim yine ban yedim 10 account amcrodan 2 accountta auto lootdan gitti o yüzden lütfen kendin kas :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Normand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 exa sen bana bı ver ya sınır oldum ya kavga cıkarıcam bu mıleltle turkler kadar a.q nası kotu davranıyolar rıca ederım bı msn ver ordan konusak[signature][hline]_Jack William_
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 beyler ban yemeden kasında benım gıbı yenı gelenlere lvl kastırırsınız zaten bugun kafayı yıcem once patch olayı sonra ilk 150mb da sonra 250 mb da setup ı ındırırken sorun cıktı su an 200 mb da yarın gelıcem ınsallah :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Normand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya olum bı soyleyın lınk verın msn verın dowland yapam macro verın cok kıl oldum :) abyys de bırakıcam ::)[signature][hline]_Jack William_
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 walla vardı bekle :D [email protected] gel msn e[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Normand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 allah razı olsun[signature][hline]_Jack William_
Öne çıkan mesajlar