MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Vosvos piyasası nedir. Yedek parça olayı nasıl. Sağlam araba bulunuyor mu? Fiyatları ne kadar falan bilen var mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 74 modelleri 1.300 ytl felan bildigim kadari ile ama her arabada oldugu gibib onuda 800 e 700 e bulabilirsin arabasina gore degisir.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hmm çok sık arıza çıkarıo diyorlar. Nasıl arıza durmu. Genl arızaları neler oluyor? Birde türkiye iyi modifiye yapan yerler varmı? Sticker üreten yerler varmı. Arabayı verip, "al abi şöyle olsun istiyorum şuradan ateşler çıksın istiyorum, şurayı şmyle boya şuraya şundan büyük sticker yaptırt" falan dediğimizde yapan yerler var mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 açıkcası 2 tür vosvos var biri ölü olanlar onlar 1milyar civarı bide full orjinaller var onlarda 6 milyara kadar çıkıyo ister inan ister inanma yeni tanıdık sattı 5.500 e şuanda bizde satıyoruz 6 civarı gibi bişi ... zaten vosvos alırken 3 şeye dikkat egsoz lar , arabanın altı, kaportası bunlar dışında vosvosların genel arızaları çok ucuz bi şekilde giderilebiliyor.[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 genel arızalarını sormuşsun vosvosların genel arızazsı diye genellenecek birşey olmuyor genellikle fakat birkaç dikkat edilmesi gereken şey var tabi birincisi hava soğutmalı olduğu için uzun yolda çok yüksek devirde arabayı yorarsan motoru durdurduğun anda yaklaşık bir yarım saat bekletebiliyor. ikincisi bobin arızları olabiliyor ve gerçekten insanı uyuz eden birşey ama yaklaşık 11 yıldır vosvosla geçti hayatım küçüklüğümden beri öyle çok sorun çıkardığını görmedim[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 modıfıye edebılıceğı bı yer varmı opzellıkle stıcker lar ıcın ben tekrar soruyorum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aıkcası şöyle söyliyim eğer takip ediyosan vosvosçuların şenlikleri olur böyle bütün vosvosu olanlar toplanır filan orda çok deli arabalar oluyo şuana kadar gördüğüm en manyak vosvos ise adam motoru çıkartmış porsche motoru takmış stickera gelincede her türlü stickercı yapar yani zannetmiyorumki bi sorun çıksın[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar