St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dostlar 1 saattir arıyorum işime yarayacak bir şey bulamadım tek bir cümleyi latinceye çevirmek istiyorum ama olmuyor tabi gramer bilmeyince sözlük bulmak pek bir işe yaramıyor bana yardım edebilecek olan var mı?Tabiki latince çeviri yapmanızı beklemiyorum ama belki yardımcı olacağına inandığını sayfa veya programlar vardır ha?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 biçok okulda latince veriliyo illa çevirebilen biri çıkar diye düşünüyorum.. site bilmiyorum ama sen yine de google translator'a bi bak hatırlamıyorum var mıydı yok muydu[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.altavista.com işine yarayabilir[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar