Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 1/4 2/4 3/4 4/4 Uzunca bir yazı. Henüz tamamını okumadım ama xbox lehine taraflı bir yazı (yazarın kimliği bakımından) Yine de sayılarla desteklendikten sonra inandırıcılığından bir şey kaybetmiyor bence. Sanırım bu konuda bulabileceğim en destekli, en detaylı inceleme.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende okumadım ama bunlar pek bişey ifade etmiyo önemli olan çıkıcak oyunların kalitesi kazananı oyunlar belirliycek[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Katılıyorum bu konuda da sana. Ancak kişiden kişiye değişen bir görüş o oyunlar. Şimdiki konsollarda çıkarttığı oyunlar sayesinde gözümde bir numara xbox benim. Ancak aynı sebepten dolayı ps2 hayranı insanlar da var.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ps3 ss leri gören varmı?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ps3 xbox360 a gore 2 kat falan daha hizli grafik falam seylerinde.Yanlis olabilir ama daha hizli oldugu kesin bi konuda :)Tabiki ps3 u tavsiye ediyoruz , gorecegiz nasil oyun oynaniyormus 2 tane fx 6800 ultra ekran kartiyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya sadece sistemlerine gore soluom ps3 un yanında xbox360 ı alana bayaa gulcem cunku 2 katmı 2.5kat mı daha ii ps3 un sistemi[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Daha net bir karşılaştırma Buraya göre ps3'ün en büyük üstünlüğü üzerindeki girişlerin sayısı ve çeşitliliğinin yanında oyunlarının "Blu-ray BD-ROM" denilen 50GB civarındaki medialara yazılacak olması. Buna karşılık xbox sadece dual layer dvd-rom kullanacakmış. Ama sayılara bakarsanız dediğiniz gibi bir şey yok? Ps3 o kadar üstün olacak demişsiniz ki ben kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Siz yine de sayılara bir göz atın. Çoğu yerde aşağı yukarı aynı sayılar. Ama en abartı rakam rakları için alttan 2. satıra (memory bandwidth) bakın.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ps3 ün üstünlüğü floating point hesaplamalarında ki üstünlüğünden öne geliyo zaten ilk verdiğin linktede o bilgi var grafiksel olarak. blu rayin de dual layerı çıktı ve 90 gb civarı bi kapasiteye ulaştı ama muhtemelen ps3 onu çalıştırmaz gerekte olmaz gibi me geliyo ilk sene için[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ilk sene mi? (: Daha fazlası için de gerekeceğini zannetmiyorum. Zaten oyun üreticileri bu yeni nesil konsolların manyaklığından şikayetçiymişler :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daha çok disk kapasitesinden pek şikayet etmezler artan disk kapasitesinin kaliteli grafiklere katkısı oluyo çünkü 2 sene önce de dvd çok gözüküyodu şimdi dual kullanıyo amcamlar[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar