Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xbox360 vs. ps3

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

1/4
2/4
3/4
4/4

Uzunca bir yazı. Henüz tamamını okumadım ama xbox lehine taraflı bir yazı (yazarın kimliği bakımından) Yine de sayılarla desteklendikten sonra inandırıcılığından bir şey kaybetmiyor bence. Sanırım bu konuda bulabileceğim en destekli, en detaylı inceleme.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum bu konuda da sana.
Ancak kişiden kişiye değişen bir görüş o oyunlar.

Şimdiki konsollarda çıkarttığı oyunlar sayesinde gözümde bir numara xbox benim. Ancak aynı sebepten dolayı ps2 hayranı insanlar da var.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sadece sistemlerine gore soluom ps3 un yanında xbox360 ı alana bayaa gulcem cunku 2 katmı 2.5kat mı daha ii ps3 un sistemi[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

Daha net bir karşılaştırma
Buraya göre ps3'ün en büyük üstünlüğü üzerindeki girişlerin sayısı ve çeşitliliğinin yanında oyunlarının "Blu-ray BD-ROM" denilen 50GB civarındaki medialara yazılacak olması. Buna karşılık xbox sadece dual layer dvd-rom kullanacakmış.

Ama sayılara bakarsanız dediğiniz gibi bir şey yok? Ps3 o kadar üstün olacak demişsiniz ki ben kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Siz yine de sayılara bir göz atın. Çoğu yerde aşağı yukarı aynı sayılar. Ama en abartı rakam rakları için alttan 2. satıra (memory bandwidth) bakın.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 ün üstünlüğü floating point hesaplamalarında ki üstünlüğünden öne geliyo zaten ilk verdiğin linktede o bilgi var grafiksel olarak.
blu rayin de dual layerı çıktı ve 90 gb civarı bi kapasiteye ulaştı ama muhtemelen ps3 onu çalıştırmaz gerekte olmaz gibi me geliyo ilk sene için[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...