Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi sigaralari kullanıosunuz ve tadlari nasil ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar hangi sigaralari kullanıosunuz ve tatlari nasil ehehe Ben sahsen camel kullanıorum vede tatli ve eksi karisimi bi tadi var ama hos bisey[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

sigara saglıga zararlıdır bu tarz topıc acanları kınıyorum[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
-1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur
-2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :)
---------------------------------------------
Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...

[Bu mesaj vimpir tarafından 09 Şubat 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Camel :tup:

zararlı demeyen yok ki zaten:) 20 yaşiıdnayım 2 kat merdiven çıksam kesiliyorum ama meret öyle höd diyince bırakılmıyor o yüzden zararını daha çoook görürüz:) En basit örnek olarak şimdi Alkol içerken ssigara yakmazsan boş dondurma külahı yalamışsın gibi olur ;) (özendiriyorum falan sanmayında) [signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

[Bu mesaj SteelBB tarafından 09 Şubat 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
sigara saglıga zararlıdır bu tarz topıc acanları kınıyorum

anlamsiz bi topic oldugu icin garbage da actim hehe evet ama kendine kıyanlar cogunlukta yani sen degerli ve iradeli azinliksin umarimhiç te icmezsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

keske sende hic icmesen :(, kimse hic icmese cidden cok uzuluyorum herkez icin.[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
Sosyal ağlarda paylaş

Sene sonu bırakcam vimpircigim :) gerce hep öle derler ama bu sefer farkli hehehe kız arkadasimal beraber bırakıorum hehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 09 Şubat 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
Sene sonu bırakcam vimpircigim :) gerce hep öle derler ama bu sefer farkli hehehe kız arkadasimal beraber bırakıorum hehe
bak sigara nasıl bırakılır biliyormusun, camı aciyorsun paketi kıvırp fırlatıyorsun birdahda icmiyorsun seni seven herkezi sasirtiyorsun vay be adam direk birakti sigarayi filan desinler:) sende bana dua et her gun:)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 09 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
:tebrikz:

eehhe evet hos olur cidden
cidden yap dedigimi, *!göz kırpar*[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur

[Bu mesaj vimpir tarafından 09 Şubat 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tesadüfe bak bu gün Dünya Sigara bırakma günü ve sen millete Hangi sigaryı içiyorsunuz diye sorun.
:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

abi icmiyorum ama arklar dan kokusunu aldigim kadariyla captain black diye bir dalga var o fena gibi durmuyo...
ama sigara icilmemeli[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

Lan elli kez açıldı bu konu ama salla
Camel Rule!!!!!!Tabiki Box.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_, 09 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
Lan elli kez açıldı bu konu ama salla
Camel Rule!!!!!!Tabiki Box.
hrrrrr[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa Marlboro Box...
Her zaman Rulaz Cromexciim :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım.
Aramil İlphukiir
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Camel in soft u makbuldur. Arka cebine koyucan üstüne otuyrucan. Sonra o sigar eziliyor tmmı. Ezilincede tütün sıkışıyor Ve zor çekıiliyor. İşte işin zevk burda anladınmı?? Anladın sen anldın ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...