Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet arkadaslar hangi sigaralari kullanıosunuz ve tatlari nasil ehehe Ben sahsen camel kullanıorum vede tatli ve eksi karisimi bi tadi var ama hos bisey[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sigara saglıga zararlıdır bu tarz topıc acanları kınıyorum[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... [Bu mesaj vimpir tarafından 09 Şubat 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Camel :tup: zararlı demeyen yok ki zaten:) 20 yaşiıdnayım 2 kat merdiven çıksam kesiliyorum ama meret öyle höd diyince bırakılmıyor o yüzden zararını daha çoook görürüz:) En basit örnek olarak şimdi Alkol içerken ssigara yakmazsan boş dondurma külahı yalamışsın gibi olur ;) (özendiriyorum falan sanmayında) [signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 09 Şubat 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: vimpir, 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: sigara saglıga zararlıdır bu tarz topıc acanları kınıyorum anlamsiz bi topic oldugu icin garbage da actim hehe evet ama kendine kıyanlar cogunlukta yani sen degerli ve iradeli azinliksin umarimhiç te icmezsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 keske sende hic icmesen :(, kimse hic icmese cidden cok uzuluyorum herkez icin.[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sene sonu bırakcam vimpircigim :) gerce hep öle derler ama bu sefer farkli hehehe kız arkadasimal beraber bırakıorum hehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en sık hangisi dersen kısa marlboro derim .. tadını zati bilir herkeş.. elinde olsa yanından hiç ayırmadıın hangisi olur dersen gitanes derim .. çok serttir + 3 tanesi yetio bütün güne ama kolay bulamassın o ayrı ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Ancalagan, 09 Şubat 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Sene sonu bırakcam vimpircigim :) gerce hep öle derler ama bu sefer farkli hehehe kız arkadasimal beraber bırakıorum hehe bak sigara nasıl bırakılır biliyormusun, camı aciyorsun paketi kıvırp fırlatıyorsun birdahda icmiyorsun seni seven herkezi sasirtiyorsun vay be adam direk birakti sigarayi filan desinler:) sende bana dua et her gun:)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :tebrikz: eehhe evet hos olur cidden[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Ancalagan, 09 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: :tebrikz: eehhe evet hos olur cidden cidden yap dedigimi, *!göz kırpar*[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... [Bu mesaj vimpir tarafından 09 Şubat 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: vimpir, 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: sigara saglıga zararlıdır bu tarz topıc acanları kınıyorum :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tesadüfe bak bu gün Dünya Sigara bırakma günü ve sen millete Hangi sigaryı içiyorsunuz diye sorun. :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi icmiyorum ama arklar dan kokusunu aldigim kadariyla captain black diye bir dalga var o fena gibi durmuyo... ama sigara icilmemeli[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lan elli kez açıldı bu konu ama salla Camel Rule!!!!!!Tabiki Box.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: The_, 09 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Lan elli kez açıldı bu konu ama salla Camel Rule!!!!!!Tabiki Box. hrrrrr[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 wings..[signature][hline]! seek & destroy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Görmemiş olayım .. =() Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör .. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 09 Şubat 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeSeRTeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben fanatık bır marlbora hastasıyım ama lıght olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeSeRTeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar sıze bır tafsıye skn anadolu ve benzerı seyler sıgar ıcmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :hrr:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kısa Marlboro Box... Her zaman Rulaz Cromexciim :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım. --------------------------------------------- Aramil İlphukiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kendimi yalnız hissediyodum.. oysa ne cok camel içen var varmış.. paket içenleride kınıyorum burdan! madem camel içiyosun box içiceksin[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eskiden camel dı calıshmaya baslayınca deistirdim cunku odada bayagı agır bir koku bırakıyor.Su ara mal. light iciorm gunde yarm pakete indirdim koku da azaldı havalandırıorm da mekanı. Bir de erkek adam soft kullanmaz bOx Rulez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi Camel in soft u makbuldur. Arka cebine koyucan üstüne otuyrucan. Sonra o sigar eziliyor tmmı. Ezilincede tütün sıkışıyor Ve zor çekıiliyor. İşte işin zevk burda anladınmı?? Anladın sen anldın ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehhe ayrıcalıklı sigaralar var ole ama daha srt olsun istiosan kırp filtreyi birazcık :) ha bi de eskiden winston icerdim uni zamanında ama sonra JTI alınca tadı cok bozudu winston un bıraktım ben de sonra bi ara bocalama donemi muratti flam sonrası camel oldu mal oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar