Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı oLursanıZz Sevinirim..!


H4ck3R

Öne çıkan mesajlar

seLam arKadaşLar Forumda Yeniyim Size bi Şey Danşmak istiyoRum..!

Ben Bi CLan Kurdum Ve Çokta güzeL YüryoR CLan için Napmam
Lazım Görevi FeLan var mı ..! Pelerin Vb. Şeyler almak istedim ama param yetmedi egeR yardımcı olcak kimse varsa sevinirim..! CLan için Parasız Ne yapmam Lazımsa Lütfen Yazın Şimdiden TeşekküRLER..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clan kurmuşsun iyi güzelde öncelikler pelerin görevi için clan'a aldığın kişillerin Np (National Point) Lerinin biraz yüksek olması gerekiyor pelerin alabilmek için tabiki bu, Zannedersem 140 bin np olması lazım tabi bu np'ye sahip olduktan sonra birde pelerin görevi yapıyorsunuz bu görevi pianada Knight Clerk'ten yapıyosun sanırım unuttum şimdi. :D Ee sonrasıda sana kalmış clana idare etmek, yürütmek, düzeni sağlamak, cıkan itemleri paylaştırmak. Vs.. Vs.. Böle uzayıp gidiyor işte Kol Gelsin

Saygılar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clan için özel bir görev gerekmiyor.
Pelerin alman için, clandaki herkesin np'si toplamı 144k olacak. Ardından tüm clan üyeleri pianada toplanacak. Sen Knight Clerk'e gidip Knights görevini alacaksın. Clerk pianadaki tüm clan üyelerini bir arenaya ışınlayacak. Oradaki centaur türevi yaratığı çok uzun uğraşlar ve ölmeler sonucunda öldüreceksiniz.
Kutusundan çıkan "Brain of Centaur" isimli anahtarı mutlaka liderin alması gerekli. Bu yüzden arenada kurulan partilerden, yaratığa en çok damageyi veren partinin lideri olman gerekli.
Yaratıktan aldığın bu anahtarı Clerk'e vereceksin, o da clanını Knight yapacak ve sırtına düz siyah bir pelerin takacak.
Eğer sen istersen Mantle'a gidip istediğin başka bir pelerini ve istediğin bir sembolü alabilirsin.

Sembol 32x32 boyutlarında ve oyun klasörünün içindeki "symbol_us" klasörünün içerisinde "symbol.bmp" ismiyle kayıtlı olmak zorunda. Sembol ücreti 5.000.000 coins.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader)
Clan : The_Others
Allies : Academy & The_Hunos
Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi tamam abide benim lvl 35 yükselmem mi lasım yoksa yeter mi clerk dediginiz şey nerde bunları sölerseniz sevinişrim
clerkdeki canavarı öldürünce para lasım oluyoR mu ?
BU np dediginiz ne oluyor
özüR Dİleri yanlış yere yazdım özür

[Bu mesaj H4ck3R tarafından 01 Haziran 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ukalalık gibi olmasın ama bence pelerin görevini ilk başta bir kenara bırak.
Np (National Point) Cz de (Colony Zone) karşı ırktan birilerini öldürünce sana gelen bir puandır.Tek başına birini öldürürsen 50 np gelir.Pelerin görevi için gereken miktar 144 000 np olduğuna göre,klanına 10 tane normal np miktarı olan aldığında pelerin için ilk şart ok olmuş olur.Lakin klanındaki insanların yüksek lvl li 60+ olması zaten bu np leri toplamak ve centaur u öldürebilmek için gereklidir.
lvl in henüz 35 ise bak keyfine bi süre daha.60 olana kadar zaten birçok şey öğrenirsin hem oyundan hem buradan.
Bir an önce lvl atlamaya bak.Sonra yüksek lvl li arakadaşlarında boss kes (boss = oyundaki yaratık türlerinin engüçlüleri,misal talos golem soyundan gelir :P ) kesilen boss lardan özel silahlar,küpeler,zırklar,kolyeler vb. tak.Para kazan...
Ya tüm bunları bırakığ pelerinli bir klana gir veya git ally ol (ally = kardeşlik gibi bişi diim,senin klanında pelerin giyer ve ally chatten konuşabilir,parti yapabilirsiniz)
Kolay gelsin,iyi eğlenceler.
Not. ii arkadaşlar bulduysan bence hiç bozma,çünkü pelerinin,item in , np nde olsa arkadaşın yoksa = 0[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...