RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 rock ya onuda denedım o zmn 1282 iyi ındırıyoru fakar decompressingde hata verıyor bu sefer nedır benım bu cektıgım ya :([signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bilemicem :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya ıste bı arkadas hack shield a 1-2 bisi yaptım dedi onada ulasamadımkı okulu veya isi falan var herhalde ona om de attım ama...[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 up! (hadi beyler 2 gun oldu gıremıyorum :( )[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
druenler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya dokunu$ dediysem yaptigim bisey yok, update olmasini engellemistim daha once, ona izin verdim ve calisti. olay bu.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadashlar ftp sitesinden patchleri alıp program files daki knightonline dosyasına atın..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 insallah olucak onceden sadece son 5 i falan cekmıstım sımdı ordakı patchlerın tmm ını ındırıyorum[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya vallahı olmuyo denemedıgım sey kalmadı artık kafayı kırdım jp nın setup unu cekıyorum :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Yalanci Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben yaptıım[signature][hline]Burn With My Fire
RaY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Yalanci, 01 Haziran 2005 19:47 tarihinde demiş ki: ben yaptıım afferim sana![signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Öne çıkan mesajlar