Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patch yeni sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bak şimdi
ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/
den 1281 ve 1282 i çek
1282 i kur sonra 1281 i kur
1282 nin launcherı kalcak launcher2 diye
onu çalıştır patchi yapcak ve oyundasın :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 4x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:Academy
National Point: 1xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
ya ben launcherdan cektım gırdı mdc verdı sonra bı kac dosya yokoldu.Launcherı actıgımda 1279 gorunuyor hala
bırısı bana 1282 launcherı ytollasın lutfennnn
Mesaj tarihi:
ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
Mesaj tarihi:
o dıılde rock senın dedıgın gıbı yaptıgımda outdated versıon dıyor ve gerı cıktıgımda launcher 2 silinmis oluyo :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
bende patch'i yaptimda tam oyuna gidecekken bi anda hackshield diyen nane cikiveriyor ortaya. oylece kaliyor.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 5X
Clan: TüRK
Server: Diez
NP: 8XXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
ya bendekı oyle bos ekran wındows hatası seklınde hayır bı hata code u falanda yokkı :([signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 31 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
biraz bekleyin o doluyor bir süre sonra

launcher ile gelen bi sure doluyor evet, fakat tam oyun acilacagi an tekrar cikiyor, neyse nereye koymustum ben tufegimi?[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 5X
Clan: TüRK
Server: Diez
NP: 8XXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
sizde sorun var o zmn bende launcherda shield yok launcherdan start deyince shield açılıyo ve oda doluyo hemen ztn :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
Mesaj tarihi:
ya ben server ini dekı patch numarasını deıstırerek de denedım pek yapılcak gıbı gozukmuyo neyse artık yarın sabah ugrasıcaz bu ıslerle sınavlar bıttı tabı yatmak zevklı oluo boyle evde dvm sızlıkta fazla harcanmamıs olunca :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 31 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
sizde sorun var o zmn bende launcherda shield yok launcherdan start deyince shield açılıyo ve oda doluyo hemen ztn :)

ya rock ne ballı adamsın ya :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
arkadaşlar patch olayını yaptıktan sonra klasörün içindeki KnightOnLine.exe den direk oyuna girmeyi başardım en sonunda ;( tüfeğe gerek kalmadı :)[signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Mage/Ice
Server..: Ares
Level....: 58
Mesaj tarihi:
arkadaslar bır yardımcı olun ne denedıysem olmadı rock ın yontem de olmadı uninstall install falan da olmadı
hack shield a dokunus atan arkadas o dokunusu bızlede paylasabılır mi ?:D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
  • Yeni Oluştur...