mrproblem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaslar yeni patch i yayınladı bu USKO bozuntusu stauff ve simdi en yeni client i indirin bu zamanı gecmis versiyon diyip oıyuna almıyor.Ne olup ne bittigi hakkında bilgisi olan war mı?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben yüklemedim sorun yok :/ eski version yedeklerini bul birinden bence[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
heso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben Giriyorum. Yeni patch istemedi daha benden. Launcherdan girmiyorum ama ben[signature][hline][b]Liv Tyler
supersonicmemed Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
supersonicmemed Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu ne lan yanlış accountla girmişim ahaha[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Kuisatz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yeni antiTÜRK patchi bile olabilir :) herşey beklenir bunlardan :)[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 cafedeki cocuklardada aynı problem var bunu nasıl çözecekler? yeni patch çıktı yaptılar patch'i şimdi oyuna giremiyorlar. Disconnet oluyor. versiyon hatası veriyor ! a.q
mrproblem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaslar simdi irc odasındaydım.yeni upgrade +8 scrollarını ve etkilerini tamamen oyundan kaldıracak bir patch msh 10 15 dakika icinde normale donecek dediler.Ama o kadar surecegni hc ama hc sanmıorum.12 den once bal kabana donmeden girersem sanslıyım..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
_Jr_HanD_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Xigna girebiliyorum ama diger serverlara girilemiyor..[signature][hline]Nick = ::_JrHanD_:: Clan = PaladinOJ Lvl = 4x Beramus 1 - 2 - 3
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Oyundaki +8 upgrade scrollar ve bu scrollar ile yapılmış itemlerin silinmesi için bi yama imiş.. uzun sürer girmemiz. savaşa kadar inşallah düzelir.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Buri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ee ne olacak o zmn ne yapmamız lzm?[signature][hline]Nick: __BURI__ Clan: _OneKnightStand_ Lvl: 58 buffer Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 savaş ne zaman :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 demin ares de restart dedıler sonra dc oldum patch le ılgılı bısıler yapıyolar herhalde[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
dexter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Şu an giremiyorum ben hala girebilen varmı???
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Biz girebiliyoz[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
dexter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sureklı versıon hatası verıyor eskı pğatchı bana gonderebılcek olan varmı rica etsem????? msn : [email protected][signature][hline]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben eskiylede yeniylede giremiyorum ikisinede outdate diyo :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla Bende gayet Normal çalışıyor ?[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i] Nick:Volkann // Server: Xigenon // Clan:ßlack // LvL:6x Blade Master Warrior //
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 giremiyorum ama girmem lazım :([signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Buri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: supersonicmemed, 31 Mayıs 2005 22:17 tarihinde demiş ki: ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ bn burdan aldım[signature][hline]Nick: __BURI__ Clan: _OneKnightStand_ Lvl: 58 buffer Server: Ares
dexter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 NOrmal calsıyor dıyene kadar yardım etsenız nasıl olur?????????????
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 patch 1.282 şuan çalışmaya başladı launcherdan çekin[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Launcherden cekin calısıyor ben cz den geldim az once bende diyorum niye kimse yok :)[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i] Nick:Volkann // Server: Xigenon // Clan:ßlack // LvL:6x Blade Master Warrior //
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 calıstırdım launcheri ama bu hackshiled önüne geldi gecmiyo dondu gibi kaldı :([signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya bende launcherdan cektım ama hack shield lı bır hata verıyor ama hata msj ı yok tek ok var sonra cıkıyor :D edit:update complete dedıkten sonra hatayı verıyor [signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- [Bu mesaj RaY tarafından 31 Mayıs 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar