Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.knightonlineworld.com Burda Diez1 de oynuyorum galiba paralı fln olcak diyolar doğrumu ona göre başka bir oyuna başlıcam da...
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Gothic_Angel, 01 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com Burda Diez1 de oynuyorum galiba paralı fln olcak diyolar doğrumu ona göre başka bir oyuna başlıcam da... Oooooooooffffffffffffffffffffffffffff sıkıldım artık....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok öle bişe kandırmışlar seni[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
druenler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sanirim birisi surekli farkli acc acip bu soruyu sorarak psikolojimizi cokertmeye cali$iyor. fatih allaskina bi sabit topic ac suraya parali olmayacak diye.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oyun beleş[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Wise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet Paralı Oluyor Aylık 75$.Ok + gercek senın adına kayıtlı kredi kartı olacak tamam mı?Boş verin Knight Online'i Artık baska oyunlar bulun.55+ adamlar kalacak kalanının hepsi silinecek 1-2 gün sonra bosferin oynamayın.. Not : Bilerek Yazdım Saygılar :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bencede gelin sc veya uo en güzeli bunlar[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 UO nun modasi gecti ben crows kingdom die biyerde oynuodum (all skills:100 filan) orda da knight online gibi turkler yuzunden tum charlar silindi tabi o kanadali(galiba ) turklerin elinde en baba silahlari gorunce gotu3,5 atti serveri silip ingilizlere carlarinin bi kismini geri verdi (yadda bazilari hakkaten iyi:))..... scden bikmadiniz mi beee:-)[signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage Biz Turkuz ve Bununla Gurur Duyuyoruz
Normand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 WoW oynuyakda beles server bılen varmı :)[signature][hline]_Jack William_
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 W0W da bissürü beleş server var ama hemde türk serveri :D ama yasa dışı server lar google dan ara bulursun 1-2 tane en azından olmazsa wow forum sitelerine bak.tabi konuyu saptırdığım için özür dilerim :)
Öne çıkan mesajlar