SwZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaşlar şimdi uoda çift client açmaya çalıştığımda bellek hatası veriyor açmıyor. 320 mb ramim var neden olur acaba[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sanal bellek ayarlarını biraz arttırmayı deneyebilirsin birde taskbar da çalışan programlar varsa onları kapatıp dene[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sd ram varken bunu yapıyor fakat 256 ddr ram varsa sorun yapmıyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sanal bellek ayarları ve beraber çalıştırdığın programlar önemli. UO'nun tek clienti bile tonla ram kullanırken 256MB ram ile 3 client açılabildiğini biliyorum. O yüzden ramim az gibi bir düşüncen olmasın. Yalnız ben 3 clienti winxp ile değil win2k ile açmıştım. Bu da not olsun. Yine açabilmen lazım 2 client rahatlıkla.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla şu anda 256 ddr ile çok rahat 4 tane açabiliyorum. winamp sphere vsde açık.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 256sd ile o kadar ;) öyle şeyler açsam bile ilk önce clientları, ardından winampi hedeyi hödöyü açmam gerekirdi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol ben zamanında boşamı aldım ram'i :p[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 xpde bi sorun yaşamıyorum zaten bu sadece 98de oluyor. xpde ben sphere axis, winamp, msn + 3 client açabiliyorum galiba sd ram kullandığımdan oluyor[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow
Leath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben 512 mb ddr-ram ile calistirmaya calistigimda(fi tarihinde) yeterli ram yok demisti.(350 mb mi ne bos yer vardi ramlarda.)
Öne çıkan mesajlar