Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO- Ram Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi uoda çift client açmaya çalıştığımda bellek hatası veriyor açmıyor. 320 mb ramim var neden olur acaba[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Mesaj tarihi:
Sanal bellek ayarları ve beraber çalıştırdığın programlar önemli. UO'nun tek clienti bile tonla ram kullanırken 256MB ram ile 3 client açılabildiğini biliyorum. O yüzden ramim az gibi bir düşüncen olmasın. Yalnız ben 3 clienti winxp ile değil win2k ile açmıştım. Bu da not olsun. Yine açabilmen lazım 2 client rahatlıkla.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
256sd ile o kadar ;)
öyle şeyler açsam bile ilk önce clientları, ardından winampi hedeyi hödöyü açmam gerekirdi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
xpde bi sorun yaşamıyorum zaten bu sadece 98de oluyor. xpde ben sphere axis, winamp, msn + 3 client açabiliyorum galiba sd ram kullandığımdan oluyor[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
  • Yeni Oluştur...