karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nereden silebilirim ? sanırım program ekle kaldırdanmış fakat orda 4 tane bölüm var ve görüntü driverlarını göremedim ?[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 görüntü driver'ı dediğin codec mi yoksa ekran kartı sürücüsü mü?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya şimdi bu Nvidia display driversı silmem lazım da..[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 özel mesajdan cevap yazmıştım lakin buraya da yazayım, referans olsun arayana.. http://www.majorgeeks.com/Driver_Cleaner_Professional_d3214.html Google'a inandım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar