MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu aralar çok yardım mesajı açıldı ama bu biraz farklı, o yüzden aktarmak istedim belki doktor anne babası olanlar vardır.. Önceden açılmışsa özür dilerim bulamadım.. merhaba Firmamızda Çalışan bir kişinin ablasının 11 aylık bir erkek bebeği var, Gözlerinin arkasında ur olduğu tespit edildi, Doktorlar urun beyne sıçramaması için her iki gözün de alınması gerektiği konusunda ısrar ediyorlar. Baba ve anne için inanılmaz ızdırap verici bir karar. Gözleri alınmaz ise urun baskısı nedeniyle beyin zarar görecek, anne ve babası ağlamaktan konuşamaz hale geldiler, bebeğin diğer bütün organları sağlıklı ve çok güzel bir bebek. "Bu konuda bir karar vermeden önce insan her şeyin denenmiş olduğu konusunda hiçbir zaman emin olamaz, Bu yüzden çevren geniş bu maili tanıdığın herkese gönder. Belki bir uzman, bir doktor ya da birileri bu konuda bilgi sahibidir, ne yapmak lazım bilen birileri vardır" dediler. Bu bebek hem hayatini hem gözlerini kaybetmesin mutlak yapılacak bir şeyler olmalı diye düşünüyorum. Parasal yardımdan ziyade teknik olarak bilgi sahibi kişilerin yardımına ihtiyaç var. Çok geç olmadan bir şeyler yapmak lazım herhangi bir uzman, Doktor, Profesör yurtiçi yada yurtdışı bu isin çaresini biliyor ise o kişilere ulaşmamız lazım. Haber ve yardımlarınızı bekliyorum Ergin Gündogdu. IRTIBAT ICIN : CAGSAN PLASTIK FAB: 0232 376 83 70 ( ERGIN GUNDOGDU DIC TiC. MD. ) DAHILI 117 Ekin Gökovalı SEV Ilköğretim Okulu 0 232 285 34 01 / 206[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok geçmiş olsun ya. soruşturucam :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Abi cok kötü ya : ([signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar