karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar bi bölüm bulamadımda bunu sorabileceğim herneyse sorunum şu şimdi JK 3:Jedi academy oynamak istiyorum fakat bu bilgisayarda çalışmıyor bi hata veriyor..aynı şeyi leptopta yapınca oynayabiliyorum fakat oda leptop yani rahat oynanmıyor onda...sanırım ekran kartımda birşey var,ekran kartımında bi ayar varmı bunu yapabileceğim oyunu oynamak için verilen hata da şu : Single Playerda : GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem Multiplayerda(beni ilgilendiren):Client göçüyor bundada... 2-3 defa yükledim leptopa ilk yüklememde oldu arkadaştada çalışıyor nasıl yapacam yardım lütfen[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tam yeri burasıda ha... girmeden başlat>prog~> oyunun oldugu yerde graphic ayarları yapabilecegin bi yer varmı?[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nereye yazsaydım ? sturm sölersen modlar taşırsa sevinirim lütfen..aklımın ucundan dahi geçmedi böyle birşey hbrn olsun..[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 openGl Yukle geçer bide jedi knight nin galkiba dosyasında ekran ayarları için bir exe vardı eğer yoksa opengl yukle geçer.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oha kardesim. Anlamıyorum ben bu olayı Bu konuyu Buraya acmanın yanlıs oldugu aklının ucuna bile gelmeden konuyu TRANK! diye açman çok saçma geliyo ya Yani yeni kullanıcıda degilsin, enteresan...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Haziran 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar