Fearless_tr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkadaslar emektar playstationumu satiyorum cok temiz kullanilmistir. Chipli , vcd eklentisi mevcut, 1 adet joyistic, 100 kadar oyun cdsi hepsi dahil fiyati 100ytl... İletisim icin; msn: [email protected] mail: [email protected] NOT: Lutfen almak isteyen arkadaslar buraya yazmasinlar mail atsinlar veya msn'den iletisim kursunlar buradan takip edemeyebilirim...[signature][hline]İndinolla Admin Avatarland Developer Lostland Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fearless_tr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 up[signature][hline]İndinolla Admin Avatarland Developer Lostland Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hangi sehirdesin? Istanbul ise bir bulusup aleti gorebilirsem cok iyi olur.[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ps 1 sanırım bu :) Fiyattan anladım.Ne zekiyim ama dimi.. Ama Ps 1 in tadı Baska idi.Ah neydi O zombili oyunun adı Hatırlayacagım :)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fearless_tr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Resident Evil olmasin :) Evet playstation 1 arkadaslar ps2 bu fiyata nerde gorulmus :D[signature][hline]İndinolla Admin Avatarland Developer Lostland Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: muratty, 31 Mayıs 2005 07:11 tarihinde demiş ki: Ps 1 sanırım bu :) Fiyattan anladım.Ne zekiyim ama dimi.. Ama Ps 1 in tadı Baska idi.Ah neydi O zombili oyunun adı Hatırlayacagım :) Resident evil :P[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar