Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative 6+1'in Subwoofer bozuk

pan

Öne çıkan mesajlar

nerde yaptırabilirim? bizim burdaki bilgisayarcıya götürdüm adam yapamadık hesabı bişeyler dedi almaya gidicem şimdi başka nerde olur ist' de yer söylerseniz iyi olur.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede Creative 5+1 inspire da center hoparlorden ses gelmıyo hıc bı sekılde

Kekledıler benı sadece destekleyen oyunlarda fılmlerde gelır dıye denedım yok calısmıyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

garanti yalan oldu, geçti süresi.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "

[Bu mesaj pan tarafından 31 Mayıs 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne abanması ya sıfırdan calısmayarak geldı dıyorum.

adamlar kekledi hatta beni çalısır çalısır sen takma kafayı diyerekten. :)

Bide Kendercik'de var işte Creative 5+1 benımkınden. KOnustuk onla onun centerdan gayet guzel her kosulda ses gelıyomus. [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Haziran 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...