pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nerde yaptırabilirim? bizim burdaki bilgisayarcıya götürdüm adam yapamadık hesabı bişeyler dedi almaya gidicem şimdi başka nerde olur ist' de yer söylerseniz iyi olur.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bendede Creative 5+1 inspire da center hoparlorden ses gelmıyo hıc bı sekılde Kekledıler benı sadece destekleyen oyunlarda fılmlerde gelır dıye denedım yok calısmıyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 garanti?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 garanti yalan oldu, geçti süresi.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " [Bu mesaj pan tarafından 31 Mayıs 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Creative 4+1 var centerdan ses gelmiyor bende de.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Creative bizi yiyor galiba?![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abanıyonuz sonra patlatıyosunuz bendede var 4+1 canavar gibi hala.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Centerdan iyi ses geliyo mu yoksa çok az mı?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne abanması ya sıfırdan calısmayarak geldı dıyorum. adamlar kekledi hatta beni çalısır çalısır sen takma kafayı diyerekten. :) Bide Kendercik'de var işte Creative 5+1 benımkınden. KOnustuk onla onun centerdan gayet guzel her kosulda ses gelıyomus. [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Haziran 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar