EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Emerald Dream (normal) = lvl 37 Dwarf Warrior Ve bikaç tane dahja serverde lvl 10-20 arası karakter. Oyunu sildiğim için ayrıntılı yazamıyorum. Uzun zamandırda girmiyordum. Box ise sıfır daha cdleri cdroma bile takmamıştım oyunun betasınıda oynadığım için bilgisayarda kuruluydu :) Talipliler bana öm den ulaşsın sonra konuşmayı msn den devam ederiz. Tercihen Ankara. Fiyat konusu halledilir :)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Acc satılmıştır. ilgilenenlere teşekkürler.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtanisMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 istersen bana bi dah sat :)[signature][hline]3 kere 5 kere ben de zıplarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar