SavagE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ahmet çakadar 3 4 hafta önce 3. devre programından ayrıldı, bunun nedenini bilen warmı?[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tam olarak bilmiyorum ama benim tahminim ilker yasin den kaynaklanan bi sorundan dolayıdır. adam o kadar despot davranıyoki programında benim programım ben yönetirim ben istediğimde konulursunuz gibi laflar ediyo. herhalde zoruna gitmiştir çakarın ondan ayrılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ersun Yanal Fenerbahçe-Galatasaray kupa maçının yorumcusuydu, maç da kanal D'de olduğu için anlatan İlker Yasin'di. Maç sonunda Ahmet Çakar, İlker Yasin ve Ersun Yanal maçı tartışıyorlardı. Reklam girdi Ahmet Çakar reklam arasında Ersun Yanal'a dönüp "Ersun bak kendini hazırla, yayına girince sana Hakan Şükür nasıldı diye sorucam" demiş. Ersun Yanal'da Hocam Sorma lütfen demiş. İlker Yasin araya girip "Sormayacaksın Ahmet" demiş. Biraz daha tartışılmış ve Ahmet stüdyoyu terketmiş. Ondan beridir de Ahmet Çakar 3. Devre'de yok.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar