Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Padawan account araniyor (unutuldum) !!!

Sparda

Öne çıkan mesajlar

lol bi bakyosn forum sitesi kuruyo giren herkesi direk banlayıp kahkahalarla gülüyo ehuheuha[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

arıorm demişsin bnde satmayı dusunuorm!eger iyi bir fiyat onerilirse ve alıcak olan kişinn istanbulda vy bursada olması sartıyla satabilirm bnm suan aklımdaki fiyat 450 dolardır charımın kendisi jedi padawandır (ranklar kalktı die biliorm ama neyse)bi cok pearl,renk kristali,av21,dayalı döşeli bi ew(oyundaki arklarım ewimin nası oldugunu bilir özene bözene yaptm walla:)) charımn suanki templati defender 0144 healer 4000 encahger 2002 ls 4004 bi ayda kesin bitirebilcegn bi temp!alt charım 0 durumda hiç bişi yok yani :)2 tane accountum oldugu için onu kasmaya gerek duymadm 2.accmide kapatıncada ole kaldı karakter!düşünürsenz özel msj atabilirsnz saygılar...[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth

[Bu mesaj Magnesia tarafından 30 Mayıs 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Magnesia tarafından 30 Mayıs 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe walla öle be abi ama belki diorm yazımdada bi kararsızlık oldugu anlasılo zati hiç pazarlık falam yok 450 veren alır almazlarsada acık kalır...oyunu bırakmak deildi arkadaslardan ayrılmk zor...[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...