Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bu thread'ı nereye açacağıma karar veremedim, sanırım en uygun yer burası :) evet , bu gitar hakkında ki yorumlarınızı alabilirmiyim? BODY Body Species: Mahogany NECK Species: Mahogany Profile: Rounded Peghead Pitch: 17 Thickness at 1st Fret: 0.818 Thickness at 12th Fret: 0.963 Heel Length: 0.625 Neck Joint Location: 19 Head Inlay: Crest FINGERBOARD Species: Rosewood Scale Length: 243/4" Total Length: 18.157 Number of Frets: 22 Nut Width: 111/16" Width at 12th Fret: 2.062 Inlays: Pearloid Trapezoid Fingerboard Bind: single-ply HARDWARE Plating Finish: Chrome Tailpiece: Stopbar Bridge: Tune-o-matic Knobs: Black Top Hat with silver insert Tuners: Schaller Green Key ELECTRONICS Neck Pickups: 490R Alnico magnet humbucker Bridge Pickups: 498T Alnico magnet humbucker Controls: Two volume, two tone, three-way switch CASE Case Interior: Dark Grey Plush with Black Shroud Case Exterior: Black Reptile Pattern Hardshell Case Silkscreen: Silver 'Gibson USA' logo[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu gitarı bilen, kullanan yorum yapacak kimse yok mu? :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Başarılı bi gitardır, ama les paul her zaman tercihimdir.. bi kere çalmıştım bi dükkanda, onun dışında pek bi deneyimim olmadı..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bence bu daha guzel, sundaki guzellige bir baksana.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla aslında les paul goldtop'da var kafamda ama hala bir karara varamadım. :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sg güzel gitar ya seviyorum ben.. da pahalı oluyo diğer kardeşleri gibi.Les Paul u tercih ederim ama Sg'ye.Param olsa tabi ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 srv de 1100$ demişlerdi...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar