Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 lol yaa ac/dc thunder struck vidyo klibini izliodum herifin hareketler bomba yaa hele o ayak hareketiyle gitmesi Başlamasıyla benim kayışın kopması bir oldu yuh aeuae cok komik ya bu adam loal! izlemeyenler varsa kesin izlesin sarkının 39 40 ıncı saniyesinde mi ne başlıyor bu kadar komik bişey görmedim ben ya LOAL![signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Adam dansederken tabbing (yanlızmı yazdım:)) yapıyo bence o kadarda angut diğil :) Hele bide Tnt şarkısında solo atarken abuk subuk ekşınları varki biri öle saa sola hoplayıp zıplarken gtar bile tutamaya bilir normalde :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yani adamın hareket yaparken çalması süper ama öle abidik gubidik hareketler yapmasın bea ! lol koptum onası bi harekettir öle tum sahneyi öyle dolaştı LOAL! kopuk herif ya[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tam deli varya ehue :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sen 50 yasina geldiginde o gitari yerinden kaldirabilecek misin bakalim...[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 beyler angus'un rock tarihindeki yerini biliyorsunuzdur umarım. harbi müzisyen adam. Büyük insan. efsane...
Öne çıkan mesajlar