SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşlar ben bişey sorcam yıllardır intel kullanıyorum ama amd ye bi sempatim var hiç kullanmadıım halde.:) ee bu mesela intelde işlemci 2.8 diyelim amd de amd 2800 yazıyo ama işlemci 1.8 ghz olarak gosteriyo yani soru şu bu amd nin 1.8 i intelin 2.8 i ile aynı derece demı yoksa farklı yonga seti kullanıyorlarda değerleri mi farklı ? yani 1.8(2800) intelin 2.6 sından iyimidir ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 farklı yonga seti kullandıkları bi gerçekte (ehhe) amd intele göre isimlendirme yapıyor evet. 2800 mdn 2.8 intel degerinde falan diye isimlendiriyorlar. bu konu hakkında bir sürü topic var ve cok fazla bilgi var. Arama yapsaydın.?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yapayım o zmn[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehehe buraya yıllarca intel kullanıp sora amd ye geçerek huzuru rahatlıgı ve performansı bulmus bırı olarak AMD OWNZ diyicem kızıcaklar tartısma cıkacak :P demıyorum o yuzden :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 amd nin işlemcileri için biraz inceleme[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 forgiver'a bir saol cekeyim surdan :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.anandtech.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.anandtech.com[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar