Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg deki yenilikler

veliaht34

Öne çıkan mesajlar

Artık vehicle lara sadece tek binilmicek isterseniz arkdaslariza yaninizda taşıyabilceksiniz tabi bu dediğim Speederbike veya swoopla olmuyor yeni gelicek olan multivehiclelarla olucak oyun hergeçen gün biras daha güzelleşiyor hayatta SWG yi bırakmam hehe[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

6 Kisilik Araci Aldim Milleti Gorevden Goreve Tasiyorum :) Cok Geyik Bisi Olmus Dolmusculuk Yapiyorum Artik Ekmek Parais Iste :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 30 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
abicim napalım nerf olduysa oyun içinde uzun vadeli plan yapmak bir yerdede hata yani benim elimdede bir dünya buffpack patladı ama umrumda deil ne olucak yeni sistemlere adapte olmaya bakiyoruz

Nerf olduysa yapacaği, yeni değişikliklerden memnun olmadiğini soenin resmi forumlarinda belirtmek bu forumlar bilgi almanin yaninda developerlar icin bir feedback yeri.Kusura bakma ama ben öyle oturup izleyemem beni etkileyen birşeyi.Jediye son bir ay içince bu yaptiklari kacinci nerf defenderi yenemeyen bhlerin forumlarina bak jedileri yenemeyen jedilere bak hepsi 3-4 yaşindaki velet gibi'' aman ben bunu yenemedim onun şu özelliği cok guçlu nerfle'' diye açilan 10larca başlik var.Beni sinirlendiren bunlar kendi bozuk özelliklerinin duzeltilmesini istemiyorlar düzgün olanin bozulmasini istiyorlar.Yukardaki cümlede anlatmak istediğim bu.Jediye gelen en son nerf gizli oldu developerlar bokunu çikardiklarini bildiğinden açiklayamadilar bile.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bakın anlamadıgınız konu
swg ye yapılan yenilikler sadece görsel yenilikler....

bana ne yeni vehicle eklenmişse yada bi vehickle a 2 3 kisi binmisse yada butun action iconlarının resmi rneklendirilip garip garip sekiller verilmişse...

Beni eclipse deki cogu insan tanır, rank 5 dark jed olmuş tek adamım.. dün oyuna giridm eksi jedialrdan electrayı gordum mopta. Kız hala benden nefret eder.. neyse kızla duel ettik 45dk sonra artık moptaki adamlar dueli izlemekten bıktı.. 52nci dk da felan BH arkadan daldı öldürdü beni.

Biraz görsel yenilik yerine oyunun pvpsini eglenceli hale getirseler... Herkes grupla takılmak istemiyebilir..
Dark jedi in grupla takılması zaten abzurt bi olay..[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Lun'da oldu adami 1 rank sonra jedi master olucakti benim bildigim turktu oda onun uzerine adam tanimam ztn :D ama oyun bence bole daha zevkli oldu grup olayi var :D cok samata xp kasiyoruz gule oynaya :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 30 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
Lun'da oldu adami 1 rank sonra jedi master olucakti benim bildigim turktu oda onun uzerine adam tanimam ztn :D ama oyun bence bole daha zevkli oldu grup olayi var :D cok samata xp kasiyoruz gule oynaya :)

zanakcım zaten ben lun[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

lun un niye ban lendigini biliyo musun peki ? soylesene hadi sne burdan acikca nasi rank 4 oldugunu felan...

bh satin alip, millete rica etmeler " ay lütfen benim bh char imla girer misin, bi kesim onu da puan lazım bılıyo musun ilk rank 4 adam olacam da ". ardi ardina kendi bh lerini kesmeler... sizde bu adama destek oluyorsunuz.

ne degüsel ban lettik ama char lari.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 30 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
abicim napalım nerf olduysa oyun içinde uzun vadeli plan yapmak bir yerdede hata yani benim elimdede bir dünya buffpack patladı ama umrumda deil ne olucak yeni sistemlere adapte olmaya bakiyoruz

yeni sisteme adapte olmak çoook zor olacak
buff paketi istemiyor doktor bufflar
direk çat çat basıyor buffları paket olmadan

nasıl iş anlamadım
paketler niye ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 30 Mayıs 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
abicim bakın anlamadıgınız konu
swg ye yapılan yenilikler sadece görsel yenilikler....

bana ne yeni vehicle eklenmişse yada bi vehickle a 2 3 kisi binmisse yada butun action iconlarının resmi rneklendirilip garip garip sekiller verilmişse...

Beni eclipse deki cogu insan tanır, rank 5 dark jed olmuş tek adamım.. dün oyuna giridm eksi jedialrdan electrayı gordum mopta. Kız hala benden nefret eder.. neyse kızla duel ettik 45dk sonra artık moptaki adamlar dueli izlemekten bıktı.. 52nci dk da felan BH arkadan daldı öldürdü beni.

Biraz görsel yenilik yerine oyunun pvpsini eglenceli hale getirseler... Herkes grupla takılmak istemiyebilir..
Dark jedi in grupla takılması zaten abzurt bi olay..

+1

sadece makyaj geliyor
başka birşey değill[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 31 Mayıs 2005 21:37 tarihinde demiş ki:yeni sisteme adapte olmak çoook zor olacak
buff paketi istemiyor doktor bufflar
direk çat çat basıyor buffları paket olmadan

nasıl iş anlamadım
paketler niye ?

pack lerle daha iyi buff atabiliyorsun.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
Sosyal ağlarda paylaş

40 dakikayı geçmiyor bufflar
%10 dan yukarısını göremedim

buff paketlerin EFF leri yüksek olanlarda vendorlarda milyonlarla konuşuluyordu
40 dakikalık buff içinde milyonlar vermek gereksiz geldi bana.

ama en son denediğimde yüksek atamıyordun dakika olarak[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...