veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Artık vehicle lara sadece tek binilmicek isterseniz arkdaslariza yaninizda taşıyabilceksiniz tabi bu dediğim Speederbike veya swoopla olmuyor yeni gelicek olan multivehiclelarla olucak oyun hergeçen gün biras daha güzelleşiyor hayatta SWG yi bırakmam hehe[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Publish 17.0 Yeni Araçların resimleri[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sw tek kelime ile mükkemmel bir hale geldi (diyarbakırlı ya$arin atlayi$i gibi) kesinlikle hayal ettiğim her$ey teker teker ekleniyor, sorunlar da fixleniyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 publish 17 çok bomba. önceden "şu da olsun bu da olsun" diye sitediğimiz yeniliklerin biçoğu geldi[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Oyunun su anki hali eski haline gore daha iyi ama hala çok eksikleri var.Benim canımı sıkan nerf diye ağlıyanlar ve jedi forumunda yüzlerce böyle post bulmak mümkün.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abicim napalım nerf olduysa oyun içinde uzun vadeli plan yapmak bir yerdede hata yani benim elimdede bir dünya buffpack patladı ama umrumda deil ne olucak yeni sistemlere adapte olmaya bakiyoruz[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 6 Kisilik Araci Aldim Milleti Gorevden Goreve Tasiyorum :) Cok Geyik Bisi Olmus Dolmusculuk Yapiyorum Artik Ekmek Parais Iste :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: veliaht34, 30 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki: abicim napalım nerf olduysa oyun içinde uzun vadeli plan yapmak bir yerdede hata yani benim elimdede bir dünya buffpack patladı ama umrumda deil ne olucak yeni sistemlere adapte olmaya bakiyoruz Nerf olduysa yapacaği, yeni değişikliklerden memnun olmadiğini soenin resmi forumlarinda belirtmek bu forumlar bilgi almanin yaninda developerlar icin bir feedback yeri.Kusura bakma ama ben öyle oturup izleyemem beni etkileyen birşeyi.Jediye son bir ay içince bu yaptiklari kacinci nerf defenderi yenemeyen bhlerin forumlarina bak jedileri yenemeyen jedilere bak hepsi 3-4 yaşindaki velet gibi'' aman ben bunu yenemedim onun şu özelliği cok guçlu nerfle'' diye açilan 10larca başlik var.Beni sinirlendiren bunlar kendi bozuk özelliklerinin duzeltilmesini istemiyorlar düzgün olanin bozulmasini istiyorlar.Yukardaki cümlede anlatmak istediğim bu.Jediye gelen en son nerf gizli oldu developerlar bokunu çikardiklarini bildiğinden açiklayamadilar bile.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abicim bakın anlamadıgınız konu swg ye yapılan yenilikler sadece görsel yenilikler.... bana ne yeni vehicle eklenmişse yada bi vehickle a 2 3 kisi binmisse yada butun action iconlarının resmi rneklendirilip garip garip sekiller verilmişse... Beni eclipse deki cogu insan tanır, rank 5 dark jed olmuş tek adamım.. dün oyuna giridm eksi jedialrdan electrayı gordum mopta. Kız hala benden nefret eder.. neyse kızla duel ettik 45dk sonra artık moptaki adamlar dueli izlemekten bıktı.. 52nci dk da felan BH arkadan daldı öldürdü beni. Biraz görsel yenilik yerine oyunun pvpsini eglenceli hale getirseler... Herkes grupla takılmak istemiyebilir.. Dark jedi in grupla takılması zaten abzurt bi olay..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lun'da oldu adami 1 rank sonra jedi master olucakti benim bildigim turktu oda onun uzerine adam tanimam ztn :D ama oyun bence bole daha zevkli oldu grup olayi var :D cok samata xp kasiyoruz gule oynaya :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Netcafe, 30 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Lun'da oldu adami 1 rank sonra jedi master olucakti benim bildigim turktu oda onun uzerine adam tanimam ztn :D ama oyun bence bole daha zevkli oldu grup olayi var :D cok samata xp kasiyoruz gule oynaya :) zanakcım zaten ben lun[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 off cok pis oturdum :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... [ img ]http://www.jedi.ro/ep3/rotsbanner.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lun un niye ban lendigini biliyo musun peki ? soylesene hadi sne burdan acikca nasi rank 4 oldugunu felan... bh satin alip, millete rica etmeler " ay lütfen benim bh char imla girer misin, bi kesim onu da puan lazım bılıyo musun ilk rank 4 adam olacam da ". ardi ardina kendi bh lerini kesmeler... sizde bu adama destek oluyorsunuz. ne degüsel ban lettik ama char lari.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 mls zaten nerf yedi ki[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 vay balik naber?özledik be seni.Salla wow u gel geri swg ye.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aboooooo!!!!!!!! o zaman soe jedi ların A.koymuş çok saçmalamışlar walla içimdeki bütün heves bi anda söndü peh ...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kendi bh'ni kesmenin exploit olmadığı açıklanmıştı.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: veliaht34, 30 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki: abicim napalım nerf olduysa oyun içinde uzun vadeli plan yapmak bir yerdede hata yani benim elimdede bir dünya buffpack patladı ama umrumda deil ne olucak yeni sistemlere adapte olmaya bakiyoruz yeni sisteme adapte olmak çoook zor olacak buff paketi istemiyor doktor bufflar direk çat çat basıyor buffları paket olmadan nasıl iş anlamadım paketler niye ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Sin, 30 Mayıs 2005 21:25 tarihinde demiş ki: abicim bakın anlamadıgınız konu swg ye yapılan yenilikler sadece görsel yenilikler.... bana ne yeni vehicle eklenmişse yada bi vehickle a 2 3 kisi binmisse yada butun action iconlarının resmi rneklendirilip garip garip sekiller verilmişse... Beni eclipse deki cogu insan tanır, rank 5 dark jed olmuş tek adamım.. dün oyuna giridm eksi jedialrdan electrayı gordum mopta. Kız hala benden nefret eder.. neyse kızla duel ettik 45dk sonra artık moptaki adamlar dueli izlemekten bıktı.. 52nci dk da felan BH arkadan daldı öldürdü beni. Biraz görsel yenilik yerine oyunun pvpsini eglenceli hale getirseler... Herkes grupla takılmak istemiyebilir.. Dark jedi in grupla takılması zaten abzurt bi olay.. +1 sadece makyaj geliyor başka birşey değill[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 abi benim hic bi accmi banlıyablcek bi allahın kullu yoktur hic bi oyunda[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Neden oyun şirketin mi var?[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Arkansis, 31 Mayıs 2005 21:37 tarihinde demiş ki:yeni sisteme adapte olmak çoook zor olacak buff paketi istemiyor doktor bufflar direk çat çat basıyor buffları paket olmadan nasıl iş anlamadım paketler niye ? pack lerle daha iyi buff atabiliyorsun.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 40 dakikayı geçmiyor bufflar %10 dan yukarısını göremedim buff paketlerin EFF leri yüksek olanlarda vendorlarda milyonlarla konuşuluyordu 40 dakikalık buff içinde milyonlar vermek gereksiz geldi bana. ama en son denediğimde yüksek atamıyordun dakika olarak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar