DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 keyi alabilecegim guvenilir bir site varmi sorunsuz?[signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sponsor site var plaync.com[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sabrim var diyorsan kutulu olarakta www.sendit.com [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 30 Mayıs 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 plaync sponsor site deil oyunun ana distributorü. Yani hiç bi korkun olmadan alabilirsin plaync den. Anında aktif hale geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 oyunun setup u kac mb netten cekmeye kalksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sponsor derken onu kastettim zaten :) Oyunu indirmiyosun direk olarak,onun yerine girdiğin zone u indiriyosun sadece.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peki burdan sifreyi aldigim taktirde , oyunu siteden cekebiliyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Keyi aldığın zaman yanılmıyorsam sana bi download linki veriyor ordan çekiyosun oyunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o linki bilen biri varsa bizimle paylasirsa sevinirim.Oyun gelene kadar updateleriyle ve herseyiyle hazir olsun.Sitesinde ufak bir client var o sekilde kurulum diilde direk setup dosyasi olursa güzel olur ;) [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 31 Mayıs 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Raven_Arsenic, 31 Mayıs 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Keyi aldığın zaman yanılmıyorsam sana bi download linki veriyor ordan çekiyosun oyunu.... ayrica evet yanilmiyorsun playncden city of heroes almiştim aynı sekilde download linki cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşom coh gibi değil bu,burda oyunun cd key ini satın alıyosun, sonra oyuna girip karalter yaratıyosun ve ilk olarak girdiğim zone dl ediliyor ve her zone değiştirdiğinde o zone yükleniyor bir kereliğe mahsus.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: dreagloth, 31 Mayıs 2005 17:10 tarihinde demiş ki: arkadaşom coh gibi değil bu,burda oyunun cd key ini satın alıyosun, sonra oyuna girip karalter yaratıyosun ve ilk olarak girdiğim zone dl ediliyor ve her zone değiştirdiğinde o zone yükleniyor bir kereliğe mahsus. zaten coh ile karşilastirmadım iki accountududa plaync sattigi icin böyle bir ornek verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor. birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ? birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor hepinize tesekkurler : )[signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bende www.sendit.com dan istedim sadece sendit teki uyelikte verdigim ad soyad ile verdigim kredi kartı sahibinin adı soyadı tutmadı diye benden birseyler istediler(adres ile ismin yanyana oldugu herhangi bir belge) o kadar onun dısında zannetmiyorum birsey cıkacagını . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 belgemi? :) scan edip faturamı yolladın ?[signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dual, 01 Haziran 2005 02:04 tarihinde demiş ki: abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor. birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ? birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor hepinize tesekkurler : ) türkçe karakter sorun yaratmıyor. paketlenip eve gelmesi tamamen bankadan onayı ne zaman aldıgına baglı onay aldıktan sonra tahminen en fazla 7 iş günü içersinde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar