Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guvenilir yerden key

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

said:
dreagloth, 31 Mayıs 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
arkadaşom coh gibi değil bu,burda oyunun cd key ini satın alıyosun, sonra oyuna girip karalter yaratıyosun ve ilk olarak girdiğim zone dl ediliyor ve her zone değiştirdiğinde o zone yükleniyor bir kereliğe mahsus.

zaten coh ile karşilastirmadım iki accountududa plaync sattigi icin böyle bir ornek verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara

turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor.

birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ?

birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor

hepinize tesekkurler : )[signature][hline]bustle in hedgerow
DuaLisT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dual, 01 Haziran 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara

turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor.

birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ?

birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor

hepinize tesekkurler : )

türkçe karakter sorun yaratmıyor.
paketlenip eve gelmesi tamamen bankadan onayı ne zaman aldıgına baglı onay aldıktan sonra tahminen en fazla 7 iş günü içersinde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...