Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guvenilir yerden key

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o linki bilen biri varsa bizimle paylasirsa sevinirim.Oyun gelene kadar updateleriyle ve herseyiyle hazir olsun.Sitesinde ufak bir client var o sekilde kurulum diilde direk setup dosyasi olursa güzel olur ;)

[Bu mesaj pyrotoxin tarafından 31 Mayıs 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Raven_Arsenic, 31 Mayıs 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Keyi aldığın zaman yanılmıyorsam sana bi download linki veriyor ordan çekiyosun oyunu....

ayrica evet yanilmiyorsun playncden city of heroes almiştim aynı sekilde download linki cikmisti.
Mesaj tarihi:
arkadaşom coh gibi değil bu,burda oyunun cd key ini satın alıyosun, sonra oyuna girip karalter yaratıyosun ve ilk olarak girdiğim zone dl ediliyor ve her zone değiştirdiğinde o zone yükleniyor bir kereliğe mahsus.[signature][hline]Şino Mori.
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 31 Mayıs 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
arkadaşom coh gibi değil bu,burda oyunun cd key ini satın alıyosun, sonra oyuna girip karalter yaratıyosun ve ilk olarak girdiğim zone dl ediliyor ve her zone değiştirdiğinde o zone yükleniyor bir kereliğe mahsus.

zaten coh ile karşilastirmadım iki accountududa plaync sattigi icin böyle bir ornek verdim.
Mesaj tarihi:
abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara

turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor.

birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ?

birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor

hepinize tesekkurler : )[signature][hline]bustle in hedgerow
DuaLisT
Mesaj tarihi:
Bende www.sendit.com dan istedim sadece sendit teki uyelikte verdigim ad soyad ile verdigim kredi kartı sahibinin adı soyadı tutmadı diye benden birseyler istediler(adres ile ismin yanyana oldugu herhangi bir belge) o kadar onun dısında zannetmiyorum birsey cıkacagını .
Mesaj tarihi:
said:
Dual, 01 Haziran 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
abiler sendit harbiden cok ucuza geliyo ordan siparis vermek istiyorum ama oncelikle ordan alısveris yapmis olan varsa sorum onlara

turkce karakterler sorun yaratti mi simdiye kadar ? bazı sitelerde alısveris yapıyosun ama turkce karakterleri (ü ö ı ) yanlış basımdan gelmiyor.

birde kredi karti extre adresiyle yolladiginiz adresin aynı olmasi lazım diyor : ) buna bakılıyomu harbiden yoksa hikayemi ?

birde ne kadar surede paket hazır oluyor ne kadar surede yollanıyor

hepinize tesekkurler : )

türkçe karakter sorun yaratmıyor.
paketlenip eve gelmesi tamamen bankadan onayı ne zaman aldıgına baglı onay aldıktan sonra tahminen en fazla 7 iş günü içersinde geliyor
  • Yeni Oluştur...