Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Valla finallerim bütlere kalırsam ki, kalcakmışım gibi gözüküyor. En geç 30 haziranda bitiyor. 30 Haziranda bütler bittikten sonra KuşAdasına gidebilirim, Niğde de yaylaya çıkabilirim, Marmaris'e Otele gidebilirim, Fethiyeye hem çalışıp hem tatil yapmaya gidebilirim ya da Istanbul'da kalıp havuzlarda sürünebilirim :) Hiçbirşeyin belli olmamsı çok kötü ya :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 prawler açılan 2. konu oldu bu sana yakıştıramadım:yapma:[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Buyrunuz[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya boğazlar şiş farkında değilim ya :( kusra bakmayın[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne alak boazla serdar ya:)GEÇMİŞ OLSUN bu arada:([signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 *!asena mod prawler* bizdede sular kesik o yüzden farkına varamam belki :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi ne bileyim boğazlarım ağrıyor, sabahın körü zaten. Öyle arama yapmak falan gelmedi aklıma nedense[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar