rice17 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 duymayanlara son cagri :) http://www.rpgfilms.net/nuke/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=336[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L1 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hiç guzel olmamis hic begenmedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Valla bence gayet guzel film, okey adam merc gibi 15 saniyede icinde 3k dmg yapmio ama archerlere gebermio.... Gayet ok film, tebrikler ama bence git biraz end pot al abi hep end bitiyo 2-3 kishi gelince... mavi end regen yetmio sana... slam slam slam acaip end alir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ohom bohom, imzaya bakicamda pardon[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen Soon will be back at Albion/Exc!!!(xping,mling,artiing a Minstrel)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yok abi çok kotu movie ya izlemeyin hic[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Gülü seven dikenine katlanır bende slam ve side style için chantlarimi feda ettim sadece sıradışı bir paladin olsun istedim fenada olmadı....[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L9 us Kay Astins Lvl 44 sorc 2L7 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 izlerken bi ara uykum geldi :)[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar