KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arakdaşlar gm'nin başlattığı görev hakıında ne düşünüyorsunuz_? 100mil exp+8 items ve daha değerli itemler vercek ama görevi yapcak babyiğit yoq giibi bu görev 1 sene sonra biter=)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gidelim :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 göreve :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bekleyin yeni topic açıcam :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar