sashalonga Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ps2 de KnightOnline Oynanırmı...ya da Knight online ın ps versionu var mı..İnternete baglanmak için hangi aparatı nerden blurum...saygılarımla,
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kopardın ya.....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 süpersin sen[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Neden sadece ezmek maksadıyla anlamsız ve niteliksiz mesajlar atıyorsunuz? Örnek yardım çabası: "Knights Online oynayabileceğini zannetmiyorum hiç ama ps2'ye de linux yüklenebildiği için linux ile birlikte çalışabilcek başka mmorpgleri oynayabilirsin." edit: ama ps2'yi bilgisayar gibi kullanacak hale sokmak gerksizce masraflı oluyordu sanırım. [signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Haziran 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar