sashalonga Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ps2 de KnightOnline Oynanırmı...ya da Knight online ın ps versionu var mı..İnternete baglanmak için hangi aparatı nerden blurum...saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kopardın ya.....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 süpersin sen[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Neden sadece ezmek maksadıyla anlamsız ve niteliksiz mesajlar atıyorsunuz? Örnek yardım çabası: "Knights Online oynayabileceğini zannetmiyorum hiç ama ps2'ye de linux yüklenebildiği için linux ile birlikte çalışabilcek başka mmorpgleri oynayabilirsin." edit: ama ps2'yi bilgisayar gibi kullanacak hale sokmak gerksizce masraflı oluyordu sanırım. [signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Haziran 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar