metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Benim ya$im kadar ya$amadin bile :) Ayrica $imdi konu$turma beni...[hline]tHe Original fi$h® yaşadığm sene kadar kızlamı çıkçam adama bak :P konuşma zaten rezil edion her yerde[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ayrıca bu konuyu garbage a atmayan(lar) için ise özel teşekkür..[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu atmayinda metboy'u atabilirsiniz..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben naptım size dışladılar böhü :([hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 "metallica-unforgiven from live shit binge&purge" süper yapmışlar abi duygulanıosun dinlerken[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Abi ben de Nightwish-The Carpenter duygulandım.Tarja aplamızı dinledim ve kıza ona olan duygularımı anlattım Edit:Tabii o anda Slayer dinliyo olsaydım da solicektim ama neyse[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar