PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Simdiden PSP almis sansli insanlar icin 1 GB Memory Stick Pro DUO getirtiyorum. Bu kart su an TRde bulunmuyor. Ben yurtdisindan ozel olarak getirtiyorum; SanDisk marka, hic kullanilmamis, kutusu bile acilmamis olarak satiyorum. Eger kutusundan sorunlu cikarsa degistirme garantisi de veriyorum! :) Fiyat: 255 YTL[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 piyasa fiyatının 80 90 milyon üstünde sattığının farkındamısın ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Piyasadan bu kartin nerde bulundugunu soylersen fiyat karsilastirmasi yapabiliriz..[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 www.amazon.com[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: narin, 29 Mayıs 2005 20:21 tarihinde demiş ki: www.amazon.com Ya, lutfen bilmeden etmeden ilk buldugunuz fiyati boyle yazmayin!.. Amazon "piyasa" mi oluyor?!? Amazon fiyati tabi ucuz cunku shipping fiyati yok. Shipping fiyatini ekleseniz bile adamlar elektronik urunleri TRye gondermiyorlar. Ben baska yerden buldum, getirttim ve satiyorum..[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sendit sadece oyun ve dvd satmiyor mu?!?[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kontrol ettim, Sendit hafiza karti satmiyor. Eger gozden kacirdiysam birisi bana soylesin..[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar