Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Estel_Anorien'ın yaptıgı programı dun cok beyendım aynı fıkırde olmayanlarda olacaktır belkı benım arkamda olanlarda olıcaktır ben Estel_Anorien'a bıraz daha zaman verılmesınden yanayım caldıgı parcalar saglamdı benı sevdıgım turdendı ve cumartesıye kadar olmayısı benı uzdu lutfen daha cok zaman ve daha cok gun verılsın kendısıne...Saygılarımla[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bir$ey dicektim..Demiyorum :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 özel mesaj kullanalım lütfen bu tip istekler için. müzik bölümünde sadece pepelek fm threadleri görmek sıkıcı oldu artık.. beğenerek dinliyorum o ayrı.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Cok gururlandim arkadaslar ben sizlerle varim :) Elimden geldigince size güzel müzik yapmaya calisiyorum. Program saatlerim dahilinde.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 -Wissy allah ıcın de ne olur[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 DeLi_CeVaT rodyonun admınlerını bılmedıgım ıcın buraya yazdım bızde bılırız ozel msjla taktır etmeyı :-)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Llama, 16 June 2003 17:53 tarihinde demiş ki: -Wissy allah ıcın de ne olur[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Olmaz demicem i$te :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ne olur cok merak ettım soyle soyle soyle soyle[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 valla bende merak ettim simdi :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 fazla merak iyi değildir derler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Curiosity kills the cat* :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Estel kills the man[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Estel adamı uyutur[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Berk, 16 June 2003 19:48 tarihinde demiş ki: Estel adamı uyutur[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Berk Paticik (ICQ#51082524) Wrote: ualn öyle ii çalıyosun ki damardan You have sent a message! eh abi :) damar yaptim bugün. Berk Paticik (ICQ#51082524) Wrote: ulan hüzünelndirdin beni[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 June 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hüzünlendim sonrada uyudum =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hade len :) sen yaiyna girince neler oluyor söylemeyeyim istersen ortalik yerde.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 June 2003 20:29 tarihinde demiş ki: Berk Paticik (ICQ#51082524) Wrote: ualn öyle ii çalıyosun ki damardan You have sent a message! eh abi :) damar yaptim bugün. Berk Paticik (ICQ#51082524) Wrote: ulan hüzünelndirdin beni[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 June 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] muhaa lol ya =][hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Arcane'in yaptıgı programı cok beyendım aynı fıkırde olmayanlarda olacaktır belkı benım arkamda olanlarda olıcaktır ben Arcane'e bıraz daha zaman verılmesınden yanayım caldıgı parcalar saglamdı benı sevdıgım turdendı ve salıya kadar olmayısı benı uzdu lutfen daha cok zaman ve daha cok gun verılsın kendısıne...Saygılarımla[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 arcane e verilsin tabi .. :) Gerçi dinlemedik ama dinlesek severiz herhalde.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 estel bencede ii program yapıyo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: DynamicK, 17 June 2003 13:23 tarihinde demiş ki: estel bencede ii program yapıyo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net *Alkıslar*[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar