Ermac Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaşlar benim SL bi accountum vardı geri gelmeye karar verdim 1 ayda bedava imiş sitede yazdığına göre oyunu indiriyorum şuan yüzde 10 da . Oyunda görüşürüz 90. lvl civarı idi karakterlerim doğru hatırlıyorsam MP,NT,Sol vs. Hepsinden vardı birer tane :) Eh işte Oyunda görüşürüz ... Sormak istediğim şey ise accountumda AI yok AI siz oynasam hiç zevk almazmıyım acaba ne diyorsunuz AI ye Upgrade etmelimi yoksa gerek yokmu ? Bide hala oynayan varmı buralardan acaba ? [Bu mesaj Ermac tarafından 31 Mayıs 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 AI olmamasi oyunun zevkini degistirmiyor hala bircok AI siz oynayan war, ama benim tavsiyem alman olur cunku Organization (guild) city bonusu ve yeni perkler ve bazi itemlar AI gerektiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar