dunno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 annem icerde bugun kotu bi gun gecirmis ole solio.. yanına gidip konusmamı istiyo onunla ama iste yine bencilim ben... gunce yaptim kisiseli ne gelirse yazyorum.. zamanını harciyorum kendi konularımla ama napalim bencilim iste herkes gibi. dedikodular cıkmıs hakkımda... en alakam olmayan kisiye yazdıgımı soylemisler anlamıyorum. ders calısmak lazım finaller var haftaya. bi bosvermislik.. negatif bu... olmamalı, oluyo. saatime bakiyorum. bes dakika sonra yanına gelicem demistim anneme on dak once... sorumluluklar.. gorevler kendi urettigimiz. saate bakınca annem geliyo aklıma icim uzuluyo.. sucluluk hissediyorum yapmak istediklerim yaptıklarim degil yine. annemin sesi... heni geliyodun?... tamam anne geliyorum sozumu tutucam... kendimi bi kenara bırakıp yanına geliyorum... donucem geri... zamanını yedigim harcadıgım, adına uzuldugum ama yaptıgım yanlısı değistirmedigim kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yazıcak biseyim yokmus gibi geliyo... ama bu dogru olamaz. uyurken bile dusunuyoruz cunku... yasadıgımız surece o kıvrık kıvrık yaratık biseyler planlayıp duruyo. amaclar uretiyo garip garip... yasamaktan baska. beni anlamanı beklemiyorum. sozlerim karısık cumlelerim baglantısız gelebilir sana cunku oyleler. ana dusuncelerle temalarla yasamıyorum cunku ben. bi yaprak gibiyim sonbaharda. ordan oraya surukleniyor dusuncelerim. siirsel olmaya calısmiyorum ya da anlasılır. piyanodan cıkan notalar olsam, en saga dogru kaymis, gam gam ilerlien... planlı yazılar daha guzel oluyor kabul. bu kabullenme bi inanma degil sadece cogunluga uyma. bence planlı yazılar ne kadar guzel olsalar da gercek, icten degil. hep dusuncelerimizle yazılarımız, bastıgımız notalar sozlerimiz arasında bi zaman var zaten. beynin o tarafından nefret ediyorum zaten. hanı su yaptıgımız herseyi elestiren kucuk goren taraf. ne soylemek istesem sacma buluyor. yersiz diyor "ne gerek var, fazla uzattın yine soylemek istedigini anladılar hala devam ediyosun dur artık" baskın cıkıyor o taraf yine. kısıtlanıyorum, celişiyorum kendi icimde... o beynimin sag tarafı galiiba yoksa sol muydu? 2hep karıstırıyosun zaten.. biseyi beceremiyosun2 herneyse iste o tarafı koparıp atasım geliyor bazen. sanki tum toplumun baskısı hayatın baskısı onun yuzunden. ilk defa onaylıyor o yargıc taraf. 'herseyin sorumlusu benim. herseyin sorumlusu beynin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kişisele atmalısın bu mesajı sanki[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herkes bazen hissediyo işte böyle..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar